Hallottátok, hogy ikerbabákat gázolták el? A sofőr ara hivatkozik, hogy a szemébe sütött a nap! Felháborító!
Most komolyan azért lettem lepontozva, mert támogatom a biztonsági öv és ezáltal baba biztonságát? :) Hát, hihetetlen ez az oldal.
Egyébként, ha nincs öv, akkor bemegyek a rövidáru boltba, veszek 3 fémkarikát, egy hevedert és csatokat. Egy óra alatt kész az öv. A gyerek meg nem esik ki a kocsiból... Lehet pontozgatni...
Én a szülőket büntetném elég keményem.
ŐK tehetnek közvetve, arról, hogy meghalt(ak) a lánya(ik)
A baleset este 8-kor történt, amikor még világos volt! Aki Érden lakik, az nagyon jól tudja, hogy milyenek itt a járdaviszonyok... nincsenek járdák, max a főutak mellett, de ott is olyanok, hogy egy sima babakocsi jó ha elfér, nemhogy egy dupla.
Iszonyatosan gyönyörű babák voltak, az anyukájukkal együtt. Nagyon várták őket, és ilyen kevés időt tölthettek velük.
Egyébként valóban, vekengünk azon, hogy ki a hibás, meg hogy mózes, meg bekötni, meg keskeny járda, meg úttest...
Két baba halt meg, lényegében mindegy, hogy hogyan történt... :( Én inkább megpuszilgatom a lányom.
Én is ikres vagyok, nagyon megrendített a dolog. Nem akarok ítélkezni, nem az én dolgom szerencsére, de tényeket meg lehet állapítani. A babakocsi elfért volna a járdán, ezt már megállapították,tehát a szülők egyértelműen felelőtlenek voltak. Ettől függetlenül ezt biztosan nem érdemelték.
Tudjátok, hiába nagy a babakocsi-választék, ikresként nagyon nehéz a megfelelőt megtalálni. Az egyik ezért nem jó, a másik azért. Mkinek mérlegelnie kell,hogy mi a legfontosabb szempont, pl. keskenység, könnyűség, egymás melletti-egymás mögötti, nagy kerekek stb... Talán nincs olyan ikerkocsi,amit ne ismernék, mivel kénytelen az ember alaposan tájékozódni, de esküszöm, nincs tökéletes. Ezt csak azért írtam le,mert vki írta,hogy akkora kocsiválaszték van, meg lehet találni az igazit. Hát ikresként, városban, lift nélkül, ilyen útviszonyok mellett bizony nincs tökéletes.
De hozzájuk visszakanyrodva: mindkét fél hibázhatott, ezt a megállapítást már szakértő is elmondta, de sajnos a lényegen nem változtat sajnos.
Én budapesti vagyok, és sokszor kényszerülök olyan helyzetbe, hogy sajnos úgy kell közlekednem, ahogy amúgy nem szeretnék. Egy biztos, ikerkocsival nagyon-nagyon nehéz közlekedni, régen még én sem gondoltam volna, de sokszor tényleg a figyelmetlenség okozza a bajt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!