Hallottátok, hogy ikerbabákat gázolták el? A sofőr ara hivatkozik, hogy a szemébe sütött a nap! Felháborító!
első vagyok
akinek van gyereke,az egyet fog velem érteni
ha nem tudom biztonságos helyen tolni a gyereket,akkor viszem ölbe,háton,mind1,de én pl nem tolom ki az útra olyan helyen ahol veszélyes
nem egyedül volt az anyuka
2 gyereket ölbefogom,apuka cipelje a kocsit
Az autós is odafigyelt, írták már többen.
Sőt, az egyik ottani lakó is nyilatkozott, hogy igen, ő is tapasztalta sokszor, hogy bizonyos időszakokban (naplementekor) teljesen vakít a nap azon az útszakaszon, szinte semmit sem lehet látni.
Ebben az esetben mindenkit lehet hibáztatni, és senkit. Az autós miért nem emnt még lassabban, ha nem látott semmit, a szülők miért nem mellékúton mentek, vagy legalább húzódtak volna le, ha látják a közeledő autót (mivel a szabályoknak megfelelően a forgalommal szembe mentek, tehát nekik látniuk kellett, hogy jön egy piros autó.)
Soha nem szabad abban bízni, hogy majd a kocsi kikerül, soha! Abban bízom, amit én magam megteszek a gyerekem biztonságáért.
Ettől függetlenül mind az öt embert elképesztően sajnálom, összefacsarodott a szívem, amikor hallottam. Szegény szülők, szegény sofőr, és szegény, szegény kislányok.
És ha kiveszed és téged ütnek el. Nem ez a megoldás. Remélhetőleg annyi tanulság lesz ebből hogy az önkormányzat rendbe hozza a járdákat.
Szerintem itt mindenki áldozat, a pici babák, a szülők és a sofőr is. Részvétem a család felé.
Személyes tapasztalatból tudom milyen nagy trauma egy ilyen baleset még akkor is ha más nem sérült meg csak a sofőr.
A szakértői jelentés szerint tökéletesen elfért volna a babakocsi, és jó minőségű is volt a járda. A napfény is vakíthatott, ugyanis konkrétan az út végén ment le a nap. Aki vezet, az tudja, hogy ez milyen szituáció.
Rettenetes dolog, de nem szabad azonnal ítélkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!