A párommal ikerbabákat szeretnénk. Van rá valamilyen jó módszer, taktika? =)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy semmilyen biztos mód nincsen rá, de nekem fiatal korom óta álmom volt két gyönyörű egypetéjű ikrecske, és a párom is nagyon szeretné, hogy ikrek legyenek. =) Már mindent elterveztünk, megvannak a nevek, a szobájuk, és úgy érzem, hogy készen állok a terhességre is. Már a gyógyszer szedését is abbahagytam. :)) Egyébként első babánk lenne. Ikres anyukák válaszát is szívesen várom. Köszönöm. :)2010. júl. 30. 15:52
2/11 anonim válasza:
De lombikkl is max 2petéjüek lesznek, és a kérdező 1petéjűt szeretne. Hát szerintem erre nincs recept.
3/11 anonim válasza:
Tényleg, a lombiktól 2 petéjűek lesznek... jogos.
4/11 anonim válasza:
2. vagyok. Annyit tudok, hogy akik évekig fogigátlót szedtek, és abbahagyják, utána ha egyből próbálkoznak, nagyobb az esélye az ikerterhességnek, mert egyszerre több pete is megérhet. Persze ezesetben is 2petéjűek lesznek.
5/11 A kérdező kommentje:
Természetes úton szeretnék teherbe esni, és nem fontos, hogy egypetéjű legyen, kétpetéjű babáknak is ugyanúgy örülnék. =)
2010. júl. 30. 17:12
6/11 anonim válasza:
Szedhetsz Clostit...:-) Attol altalaban tobb pete erik meg...bar azt az orvosnak kell felirnia.
7/11 anonim válasza:
35 év feletti kor,többedik terhesség,átlagosnál nagyobb súly,ezek hajlamosítanak az ikerterhességre.Nekem az első kettő stimmelt,és harmadszorra ikerlányaink lettek.:))
8/11 anonim válasza:
Nekem ikreim vannak, 2 petéjűek. 2 gyönyörű kislány akik már lassan 7 hetesek. :) Nekem természetes úton sikerült mivel a családban már volt ikerterhes.
Szurkolok nektek is.
9/11 anonim válasza:
Egyszer itt olvastam, gyakorikérdéseken, hogy Afrikában van egy hely, ahol sok manióka terem, ezt a helyet az ikrek földjének is nevezi, talán van összefüggés a manióka és az ikrek között?:)
10/11 anonim válasza:
Nincs rá taktika, mivel nem az aktuson múlik, hanem a több petén vagy a pete osztódásán. Egyébként miért akartok ikreket?
1 éves ikrek anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!