Szerintetek segít ez a módszer a gyorsabb fogantatáshoz?
Nagyon szeretnénk már kis babát a férjemmel! Az lenne a kérdésem,hogy ha szerintetek peteérés előtt nem leszünk együtt mondjuk 4-5 nappal,akkor úgy nagyobb esélye van hogy megfoganjon?
Nem szeretnék görcsölni,csak már nagyon szeretnénk!
Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!
első vagyok.
kérdésedre nem válaszoltam. szerintem nagyobb az esély. :)
Hát én azért a 4-5 napot nem merném megkockáztatni. Max. akkor,ha 100%-ig tudod,hogy mikor van pé-d, de az sem biztos.
Inkább a 2-3 naponta együttlét a legjobb!
Én úgy lettem terhes (ikrekkel),hogy ovutesztet használtam,tehát már várhatóan tudtam mikor lesz abban a hónapban is pé-m. Elötte (igaz véletlenül és nem tudatosan) 5 napig nem voltunk együtt. Csak aznap és másnap.
Egyébként Czeizel is azt írta valamikor,hogy 5 nap az optimális,persze ez nem azt jelenti,hogy akik 2naponta szexelnek,azok nem tudnának gyereket csinálni:) Sőt...
Az volt a 4. próbálkozós hónapom,sikerült. Elötte nem így voltunk együtt,inkább sűrűbben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!