A párommal ikerbabákat szeretnénk. Van rá valamilyen jó módszer, taktika? =)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy semmilyen biztos mód nincsen rá, de nekem fiatal korom óta álmom volt két gyönyörű egypetéjű ikrecske, és a párom is nagyon szeretné, hogy ikrek legyenek. =) Már mindent elterveztünk, megvannak a nevek, a szobájuk, és úgy érzem, hogy készen állok a terhességre is. Már a gyógyszer szedését is abbahagytam. :)) Egyébként első babánk lenne. Ikres anyukák válaszát is szívesen várom. Köszönöm. :)2010. júl. 30. 15:52
11/11 anonim válasza:
Erre így elég kevés az esély. Ha ennyire fontos, hogy ikrek legyenek, nem jutott eszetekbe az örökbefogadás? Sok testvér szenved szülők nélkül, boldogok lennének!
Mesterségesen is biztosan lehet ikreket csinál"tatni" orvossal, a sztárvilágban ez most "menő" valamiért. De ez biztosan nem a magyar átlagember pénztárcája. Szerintem otthoni praktitákkal nemigen lehet ezt befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!