Hallottátok, hogy ikerbabákat gázolták el? A sofőr ara hivatkozik, hogy a szemébe sütött a nap! Felháborító!
2012. jún. 20. 09:32
111/124 anonim válasza:
105-nek: 102-es vagyok. Ismerem a kreszt, és amit írtam, azért írtam, mert vannak olyan cikkek, amik szerint a szülők a bal oldalon mentek, a kresznek nem megfelelően, és eszerint az autó a hátuk mögül érkezett.
112/124 anonim válasza:
Igen, jár busz... óránkét 1 kb. :S
113/124 anonim válasza:
Az egészben az a szép, hogy lemérték a járdát, 90cm a legkeskenyebb része! A babakocsi 83cm széles. Tolhatták volna ott is..
114/124 A kérdező kommentje:
Tegnap este azt mondták a híradóban, hogy a szülők a tuják közül bukkantak elő a babakocsival, állítólag átakartak menni a másik oldalra, de a szülők még nincsenek kihallgatható állapotban.
2012. jún. 23. 13:52
115/124 anonim válasza:
Várható volt hogy ez derül ki,hisz másképp nem csak a babakocsit találja el a kocsi.
Felelőtlen szülők,csak a babákat lehet sajnálni és a sofőrt,akit meghurcolnak.
Normális szülő ha át akar kelni,akkor előtte szétnéz,főleg ha nem zebrán tolja át a babakocsit.
116/124 anonim válasza:
én csak azt nem értem, hogy a babák miért nem voltak bekötve a babakocsiba? mert ugye direkt van benne biztonsági öv..
117/124 anonim válasza:
Ez már volt vita téma.. Nem minden mózesben van öv...
118/124 A kérdező kommentje:
A mi mózesunkban sincs öv, bár az egyik válaszoló írta, hogy lehet egyszerűen kreálni bele. Én soha többé nem vennék olyat amiben nincs öv, pedig ez egyáltalán nem volt olcsó: [link] -igaz én használtan vettem. Egyszerűen nem is értem, hogy a mai előírások mellett hogy gyárthatnak így mózeskosarat/babakocsit amiben nincs öv, csak a sport részében!
2012. jún. 28. 08:27
119/124 anonim válasza:
Én minden kocsira gyárilag varratnék több helyre fényvisszaverő csíkokat!!! Így még szürkületben is lehetne látni a kocsikat!!!
120/124 anonim válasza:
Valójában már be volt linkelve a szülők által használt babakocsi, és abban viszont 5 pontos biztonsági öv van a mózesben is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!