Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért veszélyes ha a baba...

Miért veszélyes ha a baba velünk alszik egy ágyban?

Figyelt kérdés

2012. jún. 11. 20:28
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
82%
Bírom az ilyen szuperanyákat, akik bezzeg megtanították aludni, enni, nem hisztizni stb. Az összes többi meg aki esetleg más habitusú gyereket kapott, vagy másképp nevel teljesen kiegyensúlyozott, jólnevelt gyereket, az megbukott gyereknevelésből. Előttem meg az ilyen szuperanyuk buktak meg toleranciából, és emberségből. Örüljetek csak magatoknak.
2012. jún. 12. 11:07
 22/47 anonim ***** válasza:
82%
Csak még egy megjegyzés. Verd a hátsód a földhöz, hogy 6 hetes korától átalussza a gyereked az éjszakát. Az enyém 3 hónapig üvöltve kelt minden este 9-10 között, és hajnal kettőig üvöltött. Semmi nem segített. 3 hónaposan kengyelt kapott, azért nem aludt sem éjjel sem nappal fél óránál többet egyhuzamban. Szóval nézz mélyen magadba és szégyelld magad hogy ismeretlenül leírsz valakit egyetlen dolog miatt. Lehet még a te gyerekeddel is probléma amit nem tudsz ilyen szuperül megoldani. Biztos jólesne ha leírnának téged emiatt. Öntelt liba!
2012. jún. 12. 11:10
 23/47 sumergo ***** válasza:
Egy szobában, de külön ágyban a legbiztonságosabb, ezt több helyen lehet olvasni, orvosoktól, hozzáértőktől. Mi így alszunk. Ha felébredek, hallom, hogy szuszog a kiságyában, megnyugtat. Én nem mertem volna együtt aludni vele, nehogy miattam fulladjon meg, párna, takaró, vagy bármelyikünk ráfekszik. De nem mertem volna külön szobába sem tenni, még nem is tervezzük, majd csak 1,5 éves kora után.
2012. jún. 12. 11:18
 24/47 alaszka ***** válasza:

[link]

Ezt most véletlenül találtam épp.

2012. jún. 12. 11:41
 25/47 anonim ***** válasza:
Szerintem veszélyes,le eshet,ráfeküdhet a szülő,megfulladhat a takaróban,párnában.Én a kórházban aludtam a babámmal fogtam a karomba,mert nem tudott elaludni,mivel éhes volt,és nem volt tejem,semmit nem aludtam,féltettem,és én amúgy is forgolódok,mocorgok alvás közben,és amúgy is úgy gondolom sokkal jobb,ha mindenki a saját ágyában alszik és ha lehetséges különszobában,kisfiam átalussza az éjszakákat 3 hónapos kora óta,és egyedül alszik,nem bőgött érte,de megtanult egyedül aludni,mindhármunknak jó így kipihentek is vagyunk,kisfiam pedig jó alvó ás kiegyensúlyozott.
2012. jún. 12. 11:49
 26/47 alaszka ***** válasza:
100%
Tényleg, ha már itt tartunk. Az én lányaim hasfájósak voltak, ami nálunk is azt jelentette, hogy volt hogy hajnali 5-ig ordítottak. Hogyan tudtam volna külön szobába tenni, mikor le sem bírtam tenni hetekig a kezemből. Biztos mert jókedvemben nem volt jobb dolgom éjjelente....Akinek nem hasfájós és nem nyugtalan babája van, annak fogalma sincs milyen ez, amikor még wc-re is úgy kell kiosonni mellőle. És ezt nem azért lett így mert így szoktattuk, meg elrontottuk, vagy mert megbuktunk, ahogy te fogalmazol. Örülj neki, hogy nektek nem volt hasonló gondotok, és a baba gond nélkül elaludt.
2012. jún. 12. 11:50
 27/47 anonim ***** válasza:
66%

16-os vagyok.

Miért kell egyébként vérre menni?

Azt mindenki beláthatja, hogy vannak veszélyei az együttalvásnak, aki ennek ellenére együtt alszik, hát tegye, nincs ebben semmi. Mindenki a saját életét ismeri, ez alapján vállal/nem vállal ilyen-olyan kockázatot.

Olyan szép, hogy mindig vérre mennek itt az anyukák...

2012. jún. 12. 12:13
 28/47 anonim ***** válasza:
15%

Kedves kiborult,hisztiző anyuka!

Azt gondolod nálunk az elejétől kezdve szuperül alakultak a dolgok???Nem!De hogy várod el a későbbiekben hogy jó alvó legyen a gyerek ha semmi rendszer nincs az életében????Nyílván az enyém azért alszik jól,mert biztonságban érzi magát,és meg sem fordul az a kis fejében (mint azt sokan feltételezik) hogy ő most ki van rakva egy külön szobába egyedül,magányosan.Én nem tudom mitől vagy ennyire frusztrált,de rendesen magadra vetted a dolgot.Ha nektek az együtt alvás annyira jó lenne akkor nem idegesítenéd fel ennyire magadat!

2012. jún. 12. 12:43
 29/47 anonim ***** válasza:
15%
És a hasfájás az természetesen más.Hasfájós csecsemő egy külön kategória!!!
2012. jún. 12. 12:43
 30/47 anonim ***** válasza:
92%
Mégis miből vontad le a következtetést, hogy semmi rendszer nincs az életében? Abból hogy magam mellé veszem az ágyba? Szerinted miben függ össze a kettő. Amúgy volt rendszer. :) 9-2-ig üvöltött minden nap.
2012. jún. 12. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!