Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig nagyon veszélyes, ha...

Meddig nagyon veszélyes, ha hanyatt fekve bukik a baba?

Figyelt kérdés
6 hónapos kisfiamat hagyhatom hanyatt fekve az ágyon, főleg ha szopi közben aludt el?
2011. márc. 4. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Persze, hogy hagyhatod, gondolom, ha meg is fordítanád már magától visszafordulna:-) Arra figyelj, ha alszik, akkor a feje kicsit oldalt legyen fordítva. Minden jót Nektek!
2011. márc. 4. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Én inkább hasra tenném !
2011. márc. 4. 21:01
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Sajnos gyűlöl hason aludni, csak hanyatt hajlandó. Ha megfordítom, azonnal felébred :(

Csak állandóan rettegek, hogy én is visszalaszom és nem veszem észre, ha bukik hanyatt fekve.

2011. márc. 4. 21:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Én ettől valamiért sosem féltem, a lánykám már 2 hetesen elfordította a fejét, ha visszajött az anyatej.
2011. márc. 7. 09:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Én ha be is aludt, akkor is sétáltam vele egy kört, és kijött a büfi. Így nyugodtan aludtam. Ő meg a vállamon alvás közben bufizett.
2011. márc. 7. 09:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Ahogy az utolsó írja.Alva is lehet büfiztetni.
2011. márc. 7. 10:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy büfizik, még később is bukhat. Nálunk nagyon sokszor volt ilyen. Amúgy az én lányom már forog, szóval hiába teszem le hasra, ha olyan kedve van átfordul a hátára, pedig ő elég bukós. :(
2011. márc. 7. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem tenném hátra felügyelet nélkül, és az én fiam sem tettem amikor kicsike volt, mert nagyon bukósak voltunk mi is.(2 éves most)Mindig kicsit oldalra fektettem, hason egyáltalán nem akart ő sem aludni.Egyszer viszont megjártam, mert befektettem az elektromos hintába és persze fekvőn volt, mert még nem ült és úgy visszament neki, hogy 10 percig köhögött, nagyon félrement neki,akkor úgy megijedtem, hogy, még a doktornénink által mutatott fejreállítást is alkalmazni kellett, és úgy megütögetni a kis hátát, és úgy fejreállítva visszajött a tejcsi.Nah akkor először és utoljára fektettem be hátára evés után.pedig büfizett előtte kettőt.Amúgy az én fiam félrenyelős is volt,mert mohó.Ezért is mutatta meg a gyerekorvos,hogy mit kell csinálni ha nagyon félremegy a tej vagy a bukás.
2011. márc. 7. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!