Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hànyadik héttôl lehet...

Hànyadik héttôl lehet azt mondani hogy màr nem veszélyes ha megszûletik a baba?

Figyelt kérdés
En most 34+3 hetes vagyok. Nagyon sokat stresszelek és sírok(zokogok) mostanàban és ràadàsul hànyingerem is van. Csalàdi ügyek és gondolom a hormonok is ràtesznek egy lapàttal. Remélem ez nem inditja meg a szülést..
2011. júl. 18. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
26 hetes korától már megmenthető, ahol te tartasz ugyan nem ideális, de baja már nem lenne a gyereknek
2011. júl. 18. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A 36.héttől már nem számít koraszülöttnek, ha minden oké akkor ugyanúgy van minden mintha 40 hetesen szülted volna. Szerintem ha Te megszülnél akár most is, már nem lenne gáz de azért bírjátok még.
2011. júl. 18. 18:10
 3/10 anonim ***** válasza:
24 hetes babákat is megmentenek már, a tiednek már sok baja nem lenne.
2011. júl. 18. 18:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Pont hogy a 8. hónapban veszélyes, ha megszületik.
2011. júl. 18. 18:54
 5/10 anonim ***** válasza:
A 37. héttől már teljesen egészséges újszülött valószínű.
2011. júl. 18. 19:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Hàt nem azt szeretnem hogy ne legyen nagy baja, hanem hogy egyàltalàn nem legyen baja :)
2011. júl. 18. 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

szia, én 33+6 napos vagyok, szintén aggódom (erős jóslófájások, feszülés), minden nap hálát adok, hogy még egyben vagyunk :).

Az előző babánál is nyílt a méhszáj, szóval van valamennyi alapja az aggódásnak, de ne vidd túlzásba te sem! :)

Mindig azt tartom szem előtt, hogy pl. most a 34. hetet betöltsem, nyugodjak meg, tegyem a dolgom, aztán akkor a 35. hetet töltsem bent, és így tovább.

A stressz nem jó a babának sem (én ilyenkor többet is keményedek), de azért óvatosan emelj, ne hajtsd túl magad :).

Próbáld élvezni ezeket a heteket (bár gondolom nem könnyű), aztán úgyis el leszel foglalva :)

Boldog babavárást, könnyű szülést! :)

2011. júl. 19. 07:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértést. Neked is boldog babavàràst és kitartàst!
2011. júl. 19. 10:14
 9/10 anonim ***** válasza:
34 hetesen a baba teljesen felkészült!!!!!Csak pici még,onnantól már csak hízik:-)
2011. júl. 19. 11:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim mindig azt monda, hogy a 37. hét előtt ne akarjak szülni.
2011. júl. 19. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!