Csak engem idegesít az, ha vki többes számban beszél a gyerekéről?
Figyelt kérdés
"Mi nem nagyon szeretjük ezt vagy azt", "mi sokat alszunk délután", nekünk rendesen van székletünk" stb.2012. máj. 31. 13:58
41/49 anonim válasza:
Én pedig azt nem értem,hogy az ilyen típusú kérdésekre miért érkezik 37 válasz,a komolyakra meg max 4-5?Egyébként nem értelek benneteket...Lehet normálisan válaszolni,miért kell szegény kérdezőt egyből keresztre feszíteni?Őt ez érdekelte és kész.
42/49 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel. Tegnap pl. feltettem egy teljesen normális, szerintem helyénvaló kérdést, 1 választ kaptam. Sokan az ilyen kérdéseken élik ki az indulataikat, frusztrációjukat, mint ez. Nem a kérdéssel van baj, hanem a fröcsögő, indulatteli válaszokkal. Aki unja, nem érdekli, az minek nyitja meg???
43/49 A kérdező kommentje:
A minap mondta egy ismerősöm, hogy "képzeld, már van 2 fogunk!" :)
2012. jún. 23. 15:36
44/49 anonim válasza:
HÚÚÚÚÚÚÚÚ! Összedől a világ! Bunkó!
45/49 anonim válasza:
Én például automatikusan használom a többesszámot.Bennem még nagyon él az a tudat,hogy nemrég még eggyek voltunk.Lehet hogy hülyeség,de én így érzek...
46/49 A kérdező kommentje:
mosolyogva írtam, nem bunkón B.ZDMEG!!!!! Te vagy a bunkó!
2012. jún. 23. 22:30
47/49 anonim válasza:
engem az zavar amikor sétálunk és beszól vki h:de nagyok vagytok már
48/49 anonim válasza:
én imádom a gyerekem, de míg a hasamban volt,azalatt sem éreztem hogy egyek vagyunk, így amikor megszületett, akkor is ő gügyögött, ő fordult át hasról hátra és fordítva, ő volt hasfájós és neki jött a fogacskája és én 4hónapig szopiztam anno, ő meg 11hónapig. Nekem szimplán bugyután hangzik ha valaki többes szám első személyben beszél magáról meg a gyerekéről a gyereket érintő témában de sosem szólnám meg érte, nem is idegesít, én így gondolok erre, más meg épp ellenkezőleg, nekik az a természetes.
49/49 A kérdező kommentje:
:) én is így gondolom.
2012. júl. 12. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!