Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak engem idegesít az, ha...

Csak engem idegesít az, ha vki többes számban beszél a gyerekéről?

Figyelt kérdés
"Mi nem nagyon szeretjük ezt vagy azt", "mi sokat alszunk délután", nekünk rendesen van székletünk" stb.
2012. máj. 31. 13:58
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
43%
Én nem beszélek többeszszámban, de a kérdés kiakaszt, mert ez már az 1000. ebből.
2012. máj. 31. 15:18
 22/49 anonim ***** válasza:
35%
12-es vagyok, én nem beszélek többes számban a gyerekemről:) De nem mindegy, ki, hogy beszél?Nem káromkodnak, nem beszélnek csúnyán, ez a lényeg. Kb. ugyanolyan, mintha valaki azt kérdezné, hogy, nem zavar titeket, hogy egyes anyukák sapkát adnak a gyerekükre, hafúj a szél? ...
2012. máj. 31. 15:19
 23/49 A kérdező kommentje:
Micsoda vitafórumot csináltam ide... :) Ennyire szar alak lennék, mert ilyen kérdést ki mertem írni ide?! Egyébként meg nem szoktam ezen az oldalon lógni, és azt se néztem vissza, hogy hányan kérdezték már meg ezt a kérdést, de azért se sajnálom, hogy 1001.-ként megkérdeztem! :)
2012. máj. 31. 15:24
 24/49 anonim ***** válasza:
19%
Elég lenne ha tovább néznél az orrodnál. Melőtt kiírod, feldob egy csomó hasonló kérdést.
2012. máj. 31. 15:28
 25/49 A kérdező kommentje:
Hát most pont nem dobott.
2012. máj. 31. 15:29
 26/49 anonim ***** válasza:
76%
:) Te jó ég...akad ám még egy néhány kérdés amit naponta 5-en tesznek fel és nem ugranak így a nyakuknak.Komolyan kezdem törni a fejem,hogy keresek egy másik fórumot mert szánalmas ami itt megy..Amúgy a kérdésre válaszolva,múltkor közölte egy anyuka velem,hogy "kibújt az első fogunk"...én meg visszakérdeztem,hogy akkor eddig mivel rágott...?!
2012. máj. 31. 15:50
 27/49 anonim ***** válasza:
52%

Én még nem is gondolkodtam el ezen,csak így,hogy feltetted ezt a kérdést.

Engem nem zavar,olyan aranyosnak találom.

De hát emberek vagyunk,mások és attól mert téged zavar még nem kellett volna neked esnie a többieknek.

Mondjuk én is sokszor kapok hideget-meleget egy-egy kérdésemért és ilyenkor elgondolkozom,talán nem is kellene feltennem itt semmilyen kérdést,de mindig akadnak normális anyukák is,akiknek akad jó tanácsuk,tippjük vagy csak egy-két bíztató jó szavuk.

2012. máj. 31. 16:11
 28/49 anonim ***** válasza:
0%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Ezt az 1. oldalon dobta ki a kereső!!

Csámcsogj tovább!

2012. máj. 31. 16:42
 29/49 anonim ***** válasza:
38%

Én szeretek úgy beszélni. Aki furcsán néz, annak megmondom aranyosan, hogy én szeretek így beszélni. "Na és hány foga van?" "Na és hány fogatok van?" Az utóbbi nekem jobban tetszik. A piciről van szó, de az anya válaszol. Ezért többes. Amikor pedig én mondom például, hogy ma két órát aludtunk, azzal sincs semmi baj, nekem legalább is.

Pedig nem vagyok az a hajj, de bele vagyok szerelmesedve a gyerekembe típus. Azokkal sincsen baj... :-)

2012. máj. 31. 17:06
 30/49 anonim ***** válasza:
14%
Meg egyébként nem tudom ki vagy te, hogy mások szeretetét a gyerekük iránt lefikázd!!!Egyértelmű hogy aki így beszél szeretetből teszi...
2012. máj. 31. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!