Csak engem idegesít az, ha vki többes számban beszél a gyerekéről?
Én még nem is gondolkodtam el ezen,csak így,hogy feltetted ezt a kérdést.
Engem nem zavar,olyan aranyosnak találom.
De hát emberek vagyunk,mások és attól mert téged zavar még nem kellett volna neked esnie a többieknek.
Mondjuk én is sokszor kapok hideget-meleget egy-egy kérdésemért és ilyenkor elgondolkozom,talán nem is kellene feltennem itt semmilyen kérdést,de mindig akadnak normális anyukák is,akiknek akad jó tanácsuk,tippjük vagy csak egy-két bíztató jó szavuk.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ezt az 1. oldalon dobta ki a kereső!!
Csámcsogj tovább!
Én szeretek úgy beszélni. Aki furcsán néz, annak megmondom aranyosan, hogy én szeretek így beszélni. "Na és hány foga van?" "Na és hány fogatok van?" Az utóbbi nekem jobban tetszik. A piciről van szó, de az anya válaszol. Ezért többes. Amikor pedig én mondom például, hogy ma két órát aludtunk, azzal sincs semmi baj, nekem legalább is.
Pedig nem vagyok az a hajj, de bele vagyok szerelmesedve a gyerekembe típus. Azokkal sincsen baj... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!