Csak engem idegesít az, ha vki többes számban beszél a gyerekéről?
szeretetből beszél többes számban?fura.én is szeretem a gyerekem,de nem beszélek idióta módon többes számban.ő ő,én én vagyok.
tiszta gagyiság így beszélni. szeretetből.ááááááááááááááááááá
5-ös, azért a védőnőnél, illetve ha más beszél többes szám 2. személyben a babáról és az anyukáról, az érthető, hiszen ha belegondolsz, akkor udvariatlanságnak érezheti, hogy ott a baba, akit mégsem szólíthat meg, mert úgysem tud válaszolni, viszont talán nem akar 3. személyben beszélni róla, mintha ott sem lenne.
Amúgy engem sem zavar, valahol egyetértek az elsővel, hogy jó, akinek ez a legnagyobb gondja az életben. :-) (Amúgy számtalan ilyen kérdés volt már itt, bár ha valaki újonnan érkezik, nem biztos, hogy rákeres vagy meg is találja.)
Akkor legyen gagyiság, de akkor sincs senkinek sem joga efelett ítélkezni!!Engem is 1000 anyuka idegesít...most mindegyikről írjak ki kérdést???
Pl a falra mászok a bio mamiktól, meg a ölbaba nevelőktől akik azért sírnak mert a hátuk már leszakad és szalad a lakás..blablabla.Meg aki nem képes főzni 1 répát krumplival a gyerekének, inkább megveszi üvegesbe és utána mindenkinek híreszteli hogy "dehátaházikoszototnemesziagyerel", mikor csak lusta.Meg az ősanyák, akiknek ömlik a teje, és ha valakinek nincs teje szerintük az már szar anya!!!na??Ki ismer magára???Az aki le fog pontozni az biztos!!!
Példaként írtam okos.
Ja meg a higi mamikat amúgy kihagytam a sorból...na mindegy.
És nem ítélkezek, mert ezen kívül sosem hoztam fel még az ismerőseimnek sem, mivel semmi közöm hozzá!!Magamban elvagyok vele, meg párommal sokat röhögünk, de elfogadom azt, hogy valakinek ez így jó és kész..a kérdés ugyan erről szól..
Azért kíváncsi lennék, hogy mennyien mondjátok meg szemtől szembe annak az embernek, hogy milyen idióta ahogy beszél!!??De végül is mindegy is, hogy ki mit ír, mert teljesen leellenőrizhetetlen.legyen ez nektek jó, hogy emberek háta mögött susmusoltok...
Most megyek lefekszek, mert MI már lefürödtünk és megittuk az esti kakaót is...Úgy hogy most szundibundi van...
na csá
Jajj meg egyébként melyik fájt ennyire neked a felsoroltak közül?? :D pfff..
egyébként meg minden ember más...ezt mikor fogja fel mindenki???
Kicsit sem vagy ellentmondásos. Először,hogy "a férjemmel jókat röhögünk",aztán meg másokat fikázol,hogy susmutol a hátuk mögött... Jaaa,mert az menő,hogy a férjeddel másokon röhörésztek. Legalább olyan menő,mint ahogyan itt "na csá"-zol. Tojok rá,hogy mit csináltok,csak akkor ne pont te vitasd mások meglátásait.
Te jó ég...
Amúgy nem fájt egyik sem,mert bár neked ez nem jut el a tudatodig,nem ez a lényege a dolognak. :)
Na itt van az össszes
POCAKCSAJSZI és POCAKPASIKA ANYUKÁJA...:DDDDDDDD
Igazi zseni vagy!Gratulálok.
Egyébként értem a lényegét a kérdésnek..csak annyi, hogy nincs jobb dolgom, mint mások beszédstílusát fikázni...hát jó..legyen.
Egyébként mi az indok???Miért zavar?Mert én tudok az én zavaró dolgaimhoz írni, de te tuti, hogy egyet sem tudsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!