Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak engem idegesít az, ha...

Csak engem idegesít az, ha vki többes számban beszél a gyerekéről?

Figyelt kérdés
"Mi nem nagyon szeretjük ezt vagy azt", "mi sokat alszunk délután", nekünk rendesen van székletünk" stb.
2012. máj. 31. 13:58
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
52%

akkor ez így király :)) mindenkinek jó.

vagyis nem jó, mert sokan idegesítően beszélnek, mé' nem maradnak csöndbe?

2012. máj. 31. 14:18
 12/49 anonim ***** válasza:
95%
Engem nem idegesít, csak megmosolyogtat. Ha ő így szeret beszélni... Tőlünk is kérdezte valaki, "Na és, hány fogatok van?" Mondom nekem 29, a lányomnak 2, a férjemnek 30. :)
2012. máj. 31. 14:24
 13/49 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha erős kifejezéssel éltem, kifejezetten engem sem idegesít, de elég furcsának tartom...
2012. máj. 31. 14:25
 14/49 anonim ***** válasza:
65%
Engem nem érdekel, mindenki úgy beszél, ahogy neki jól esik. Ettől senki nem lesz jobb, vagy rosszabb ember.
2012. máj. 31. 14:40
 15/49 anonim ***** válasza:
100%

14:24-es, én is épp így válaszolok:-)

A tudunk már forogni kérdésre is, hogy igen, én már 30éve, ő még csak 1 hónapja.

Speciel én nem tudok ennyire azonosulni a gyerekkel, ha tőle kérdeznek valamit, akkor helyette elmondom hogy neki mi tetszik, ő mit eszik.

2012. máj. 31. 14:41
 16/49 anonim ***** válasza:
13%

Tudod te hányadik kérdés ez már ugyanabban a témában? Engem az ilyen kérdések idegesítenek nagyon. Te meg örülj hogy ez a legnagyobb gondod. Hadd beszéljen már mindenki úgy a gyerekéről ahogy akar. Mi közöd hozzá? Ha nem tetszik ne hallgasd!

Lehet lepontozni.

2012. máj. 31. 15:01
 17/49 anonim ***** válasza:
0%

Tudod kedves kérdező...még is, hogyan válaszoljak normálisan??Havonta 1-2szer felteszi valaki ezt a hü.lye kérdést, és utána visszaigazolást vár!Miért zavarni??Én életem.Valaki így szeret azonosulni a babájával..és akkor mi van??

Igen is kicsinyes dolog ezen csámcsogni...biztos neked is van olyan szokásod amitől a falra másznak mások!!!Mert mindenkinek van.

2012. máj. 31. 15:05
 18/49 anonim ***** válasza:
71%

Nekem is fura.. tipikus megszületett a gyerekem és más nem érdekel, "eggyé váltunk" kategória. Persze legtöbbször ez tudat alatt jön.

Azoknak meg akik itt bomolnak és ki vannak akadva,hogy más baja ne legyen,senki nem kérte,hogy olvassátok a gyakorikérdéseket és azt sem,hogy ezt a kérdést megnyissátok. Nem dől össze a világ,mert erről kérdezett,sőt attól sem lesz semmi baj,ha van akit ez zavar. Szedjetek nyugtatót. Ja és persze gyorsan pontozzatok le.... áhh!

2012. máj. 31. 15:07
 19/49 anonim ***** válasza:
72%

Szegénykém, ezt jól megkaptad...

Engem is zavar, de az még jobban, hogy feltettél egy kérdést és mindenki a torkodnak esett...

Gondolom leginkább akik többes számban beszélnek a gyerekükről...

2012. máj. 31. 15:07
 20/49 anonim ***** válasza:
86%
15.07-es KIRÁLY vagy :-)
2012. máj. 31. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!