Csak engem idegesít az, ha vki többes számban beszél a gyerekéről?
akkor ez így király :)) mindenkinek jó.
vagyis nem jó, mert sokan idegesítően beszélnek, mé' nem maradnak csöndbe?
14:24-es, én is épp így válaszolok:-)
A tudunk már forogni kérdésre is, hogy igen, én már 30éve, ő még csak 1 hónapja.
Speciel én nem tudok ennyire azonosulni a gyerekkel, ha tőle kérdeznek valamit, akkor helyette elmondom hogy neki mi tetszik, ő mit eszik.
Tudod te hányadik kérdés ez már ugyanabban a témában? Engem az ilyen kérdések idegesítenek nagyon. Te meg örülj hogy ez a legnagyobb gondod. Hadd beszéljen már mindenki úgy a gyerekéről ahogy akar. Mi közöd hozzá? Ha nem tetszik ne hallgasd!
Lehet lepontozni.
Tudod kedves kérdező...még is, hogyan válaszoljak normálisan??Havonta 1-2szer felteszi valaki ezt a hü.lye kérdést, és utána visszaigazolást vár!Miért zavarni??Én életem.Valaki így szeret azonosulni a babájával..és akkor mi van??
Igen is kicsinyes dolog ezen csámcsogni...biztos neked is van olyan szokásod amitől a falra másznak mások!!!Mert mindenkinek van.
Nekem is fura.. tipikus megszületett a gyerekem és más nem érdekel, "eggyé váltunk" kategória. Persze legtöbbször ez tudat alatt jön.
Azoknak meg akik itt bomolnak és ki vannak akadva,hogy más baja ne legyen,senki nem kérte,hogy olvassátok a gyakorikérdéseket és azt sem,hogy ezt a kérdést megnyissátok. Nem dől össze a világ,mert erről kérdezett,sőt attól sem lesz semmi baj,ha van akit ez zavar. Szedjetek nyugtatót. Ja és persze gyorsan pontozzatok le.... áhh!
Szegénykém, ezt jól megkaptad...
Engem is zavar, de az még jobban, hogy feltettél egy kérdést és mindenki a torkodnak esett...
Gondolom leginkább akik többes számban beszélnek a gyerekükről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!