Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Téged sem idegesít, ha elveszi...

Téged sem idegesít, ha elveszi a babád más játékát, vagy tőle veszik el?

Figyelt kérdés
Engem nem... nem értem, más anyukák miért szólnak egyből rájuk, hogy add vissza, stb. nyilván, ha sírás van, közbelépek, de amúgy minek?? 18 hós a kicsim.
2012. máj. 27. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

én rászólok. így tanulja meg, hogy nem szabad elvenni más játékát, hanem el kell kérni és ha odaadják akkor lehet vele játszani.

ha tőlünk veszik el a játékot és nem játszik vele a fiam akkor nem szólok. ha a kezéből rángatják ki és nem tud mit kezdeni a helyzettel akkor segítek megkérni a másikat, hogy azt adja vissza és felajánlunk neki helyette valamit.

2012. máj. 27. 15:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Hm, ebben van valami, amit mondasz. Én eddig úgy voltam vele, hogy utánzással tanul, és ilyen kicsi korban még nem kell direktben nevelnem. De most elgondolkozom ezen, amit írtál.
2012. máj. 27. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy, ahogy az első. Igen, utánzásból tanul, és remélhetőleg pont ezt fogja eltanulni, hogy visszaadjuk a játékot, amit elvett.
2012. máj. 27. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ez nem magáról a játékról szól. Hanem nevelés: nem elveszed, hanem elkéred. Nem az övé a játék. Így tanulja meg. Amúgy engem sem idegesítene. De nevelni kell a kis embereket.
2012. máj. 27. 21:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Alapból én is mutatom, hogy meg kell kérdezni szabad-e, a baj csak akkor van, ha pl kiszemel a lányom egy "gazdátlan" motort a játszótéren és nem tudom elkérni. Ilyenkor persze megengedem, hogy kipróbálja, de mindig ugyanoda vitetem vele vissza.

Szerencsére azért a homokozójátékoknál meg lehet kérdezni, hogy szabad-e.

2012. máj. 27. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!