Együtt maradnál férjeddel csak azért, mert a gyerrmekkel imádják egymást? Viszont téged a jelenléte is idegesít?
Nem.
az egyik legjobb barátnömék csinálták ezt 12 évig. a gyerek egy idióta lett és biztosak vagyunk hogy a családi helyzet miatt. nem voltak verekedések, nagy ordibálások csak csendes öldöklés. pl apa haza ér. mi ez a szar amit föztél.
pl anya már megint béna voltál, nem tudod ezt sem megcsinálni.
a szülök ha nem is erösen de állandóan utálkoztak, nem voltak közös programok, nem mentek együtt étterembe, nem volt ölelkezés, simogatás semmmi.
a gyerek mind mind ezt tanulta meg. az oviban az iskolában már ilyen volt. neki ez volt a csalásdkép hogy egymást szépen utálkozni kell. habár gyereket mindegyik imádta sok programot cisnáltak neki, de a gyermek azt is nézi hogy a szülök másokkal hogy viszonyulnak, egymással mit kezdenek.
az a gyerek akinek szeretet van elötte szeretetet tanul.
Nem tudnám hosszú évekig megjátszani magam, megőrülnék tőle..attól mert elválunk maradhatnak ugyanolyan jóban a gyerek és apuka, nekem viszont csak egy életem van és ha a gyerek miatt 18 évig olyan mellett élek akit utálok, azzal a saját életemből is elveszek 18 évet...ez nem önzés szerintem hogy boldog szeretne lenni az anyuka is, attól hogy anya azért még EMBER marad..
Hálistennek én imádom a férjem, de ha nem így lenne, és nem változna (még a jelenléte is idegesítene ahogy a kérdező írja ) nem haboznék.
Kedves 4. válaszoló. Javaslom, tegyél fel egy kérdést itt az oldalon abban a témában, hogy hány kamasz/mára felnőtt ember szeretné/szerette volna, ha elválnának a szülei. Meglepődnél...
A gyereknek az a jó, ami a szülőknek jó. Ha nincs harmónia a szülők közt, a gyereknek is rossz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!