Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mai-tai, kenguru, vagy kendo?

Mai-tai, kenguru, vagy kendo?

Figyelt kérdés

Szeretnek valamilyen hordozot venni, de nem tudom melyik lenne jobb.

Kisfiam meg csak 2 honapos.

2012. máj. 7. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Kengurut egyelőre semmiképpen. Kendő az tuti jó, szerintem talán a mei-tai is, de azt nem ismerem annyira. Nekünk kendő volt, én is és a babám is imádtuk.
2012. máj. 7. 14:44
 2/5 A kérdező kommentje:

kengurut en sem szivesen hasznalnek, de a mai-tai-t meddig lehet hasznalni?

olyat szeretnek amit sokaig, valamint olyat amit a parom is konnyeden tud hasznalni?

2012. máj. 7. 15:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Manduca csatos hordozóban hordozható 20 kg-ig.

[link]

2012. máj. 7. 15:03
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Kenguruban is van olyan, amit akár újszülött kortól lehet használni.

Szerintem ennek a legegyszerűbb a használata, a babám is nagyon szereti (szintén két hónapos kisfiú), kérdeztem a védőnőt, gyerekorvost és ortopéd orvost is a témáról, mind azt mondta, hogy ha nem egész nap ebben van a gyerek, akkor semmi problémát nem okozhat.

Persze nem mindegy milyen kengurut veszel.

2012. máj. 7. 21:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Kengurut semmiképp, mert a legtöbb nem biztosítja a megfelelő terpeszt,ami árthat a baba csípőjének.

A mei tai-t már használhatjátok úgy, hogy a baba lábai bent vannak a hordozóban, és úgy 3-4 hónapos kortól rendesen. A csatos hordozók (Manduca, Ergo Baby, Beco, Magyarinda, Liliputi csatos stb) pedig 3-4 hónapos kortól használhatók.

Egy ekkora babának mondjuk a kendő a legjobb.

A felsoroltak közül mindegyik eszközt használhatod a hordozós kor végéig.

2012. máj. 7. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!