Akkor pl. babakocsi helyett kenguróban is vihetem sétálni?
Csak azért mert valami oknál fogva az utóbbi időben ordít, ha a babakocsiba rakom, még ha el is indulunk, meg énekelek is neki, de hiába, visszakellett már vagy 5ször fordulnunk, mert nem akart kocsizni. Próbáltam a kengurút, abban nagyon elégedett, meg nyugodt, mert mindent lát, de nem tudom, hogy hosszab időre is hassználhatom e.
Ez egy idiótaság amit az utolsó belinkelt.
Nyugidtan hordhatod a babát, semmi baja nem lesz tőle. Gondolom nem reggel 6-tól este 10-ig lesz benne.
Mi használtuk és nagyon jó volt, mert a 2. emeletre nem tudtam felcipelni a babakocsit ill. kocsitárolónk sem volt. Míg nem tudta annyira tartani a fejét én tartottam neki, de volt egy tartó része is ami nem engedte, hogy elbillenjen a feje (de ugye jobb félni mint megijjedni), aztán azt a tartó részt le lehetett hajtani és kifele nézett.
Imádta és ahogy jöttem mentem vele más is szörnyülködött, mert...blabla nem tudta senki megmagyarázni, csak mert nem úgy csinálod mint a többi.
Amúgy azóta 4 éves a lányom és teljesen kiegyensúlyozott, testileg - lelkileg rendben van.
Kifelé/ kenguruban azért nem jó hordozni a babát mert homorít(nem simul Hozzád), az ágyékára nehezedik a súlya, lóg a lába... Természetesen rövid idő alatt valószínűleg egy egészséges babának nem okoz visszafordíthatatlan problémát de ha vannak még jobb hordozóeszközök(térdhajlattól térdhajlatig támaszt, térdeit felhúzva megfelelő terpeszben tartja, körülöleli=nem billeg benne és a fejét sem kell fogni...) miért nem mennénk "biztosra":)?
Ha pedig nézelődni szeretne kifordítás helyett jobb neki csípőn vagy háton. Nem utolsó sorban a kendő/mei tai/ ssc a hordozó személynek is kényelmesebb mert nem "ráakasztva" lóg rajta a baba, ami hát és derékfájáshoz vezet, hanem hozzásimulva, szinte egy súlypontot alkotva, ami nem terheli meg a gerincet, vállat, gát- tájékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!