Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3.5 hónapos babát szabad...

3.5 hónapos babát szabad kenguróba vinni?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 19. 13:41
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
a kengurut egyik korosztálynak sem javasolják. Mei tai, hordozókendő a javasolt az ortopédusok szerint.
2012. ápr. 19. 13:49
 2/9 anonim ***** válasza:
12%
Nyugodtan, a kislányom imádja. Kb 3 hós kora óta használjuk, persze nem minden nap. De pl tegnap abba mentünk a boltba is. Kislányom 6 hós, a védőnőm szerint is lehet benne nyugodtan
2012. ápr. 19. 13:50
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Ha belerakod, legalább ne kifelé :( Rossz látni, ahogy lógnak a babák benne... Vannak normálisabb hordozóeszközök, és semmivel nem drágábbak egy kengurunál :)
2012. ápr. 19. 13:52
 4/9 A kérdező kommentje:

Akkor pl. babakocsi helyett kenguróban is vihetem sétálni?

Csak azért mert valami oknál fogva az utóbbi időben ordít, ha a babakocsiba rakom, még ha el is indulunk, meg énekelek is neki, de hiába, visszakellett már vagy 5ször fordulnunk, mert nem akart kocsizni. Próbáltam a kengurút, abban nagyon elégedett, meg nyugodt, mert mindent lát, de nem tudom, hogy hosszab időre is hassználhatom e.

2012. ápr. 19. 13:55
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
2012. ápr. 19. 14:10
 6/9 anonim ***** válasza:
21%

Ez egy idiótaság amit az utolsó belinkelt.

Nyugidtan hordhatod a babát, semmi baja nem lesz tőle. Gondolom nem reggel 6-tól este 10-ig lesz benne.

Mi használtuk és nagyon jó volt, mert a 2. emeletre nem tudtam felcipelni a babakocsit ill. kocsitárolónk sem volt. Míg nem tudta annyira tartani a fejét én tartottam neki, de volt egy tartó része is ami nem engedte, hogy elbillenjen a feje (de ugye jobb félni mint megijjedni), aztán azt a tartó részt le lehetett hajtani és kifele nézett.

Imádta és ahogy jöttem mentem vele más is szörnyülködött, mert...blabla nem tudta senki megmagyarázni, csak mert nem úgy csinálod mint a többi.

Amúgy azóta 4 éves a lányom és teljesen kiegyensúlyozott, testileg - lelkileg rendben van.

2012. ápr. 19. 14:41
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

Kifelé/ kenguruban azért nem jó hordozni a babát mert homorít(nem simul Hozzád), az ágyékára nehezedik a súlya, lóg a lába... Természetesen rövid idő alatt valószínűleg egy egészséges babának nem okoz visszafordíthatatlan problémát de ha vannak még jobb hordozóeszközök(térdhajlattól térdhajlatig támaszt, térdeit felhúzva megfelelő terpeszben tartja, körülöleli=nem billeg benne és a fejét sem kell fogni...) miért nem mennénk "biztosra":)?

Ha pedig nézelődni szeretne kifordítás helyett jobb neki csípőn vagy háton. Nem utolsó sorban a kendő/mei tai/ ssc a hordozó személynek is kényelmesebb mert nem "ráakasztva" lóg rajta a baba, ami hát és derékfájáshoz vezet, hanem hozzásimulva, szinte egy súlypontot alkotva, ami nem terheli meg a gerincet, vállat, gát- tájékot.

2012. ápr. 19. 14:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, én is szeretnék hordozókendőt, de itt Szerbiában nem igen elterjedt, és nem is tudom hol találhatnék. Mivel csak kenguróm van és a babám is nagyon kiváncsi, nem marad meg benne csak kifelé nézve. Szóval nincs más választásom
2012. ápr. 19. 15:03
 9/9 anonim ***** válasza:
84%
Vannak Nálatok is hordozós anyukák, ha szeretnéd, akkor segítek "összehozni" Titeket,biztosan szivesen segítenek. Jártok át Magyarországra? Merre laktok? No, inkább írok privátot:).
2012. ápr. 19. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!