Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sos! Mit kell vinni 16 hónapos...

Sos! Mit kell vinni 16 hónapos lányomnak a kórházba?

Figyelt kérdés

Most voltunk doktornéninél, hányással, amire azt mondta, ha az adott kúp ellenére is kijön belőle a folyadék akkor infúzió kell...:(

Mit kell neki vinni, ha véletlen be kéne feküdni?

Én is elég beteg vagyok, lázas, engednek így vele lenni éjszaka?

2012. ápr. 3. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Törölköző, evőeszköz, pizsama sok innivaló, pohár, papucs és tisztálkodó szerek. Ha be kell mennetek, akkor a fertőző osztályra kell mennetek, gondolom. Neked is megy a hasad?

Mennyi ideje beteg a picikéd? Ne sokat itass vele egyszerre, csak mindig keveset. Mielőbbi jobbulást nektek!

2012. ápr. 3. 12:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem légcsőhurut gyulladásom van, attól vagyok lázas:(

MA reggel lett rosszul, nehezen bírtuk felébreszteni, mikor már rég fent szokott lenni. Most alszik, a kúp után adtam neki pár kortyot, de csak"erőszakkal" tudtam neki odaadni, nem nagyon akart magától inni:(

köszi

2012. ápr. 3. 12:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez rota gyanús, ott elég nagy a kiszáradás veszélye, azért mondta a doki, hogy kórház. Álmában nedves kis gézzel törölgesd a száját, az is segít neki, 15-20 percenként. Könnyű kaját adj neki enni, főtt krumplit, levest. Jobbulást!
2012. ápr. 3. 13:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már felébredt, azóta 2 decilitert bekanalaztunk neki, egyenlőre bírja, de inni gyorsabban szegénykém...Remélem megússzuk azért, pláne így, h lehet hogy nem fekhetnék vele együtt:(
2012. ápr. 3. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!