2 hónapos pici fiamat holnap kell vinni oltásra. Nagyon izgulok, hogy hogy fogja viselni ( na meg én is ). Annyira sajnálom szegényt, hogy megszúrják a két kis combját. Mennyire lehet fájdalmas a csecsemőnek?
A születéshez képest sokkal kevésbé fáj...szerintem!
Én elsírtam magam ott helyben :-( meg hazafelé menet végig bőgicséltem. Azóta hívom magunkkal apucit is! Bár következő alkalommal amíg apu a gyógyszertárban vette a rotaoltást, addig beadták neki a kötelezőt...egyedül voltam, és le tudtam küzdeni a sírást.
Másfél éves elmúlt a kislányunk, de oltásra én bizony mindig apával együtt megyek.
Még picike a babád, így nem fog túl sokáig emlékezni a kellemetlen élményre, rosszabb lesz, amikor már nagyobbacska lesz, és ha beléptek a rendelőbe, vagy ránéz a gyerekorvos, máris elkezd sírni. Legyél magabiztos, amennyire csak tudsz, hogy érezze, nálad biztonságban van.
Én is totál kivoltam mindig mikor mentünk.
Ma kapta az utolsót egy darabig, a 18 hónaposat.
Hát én azt mondom, hogy mikor 2 hónapos volt, akkor jobb volt az oltás...így is-úgy is rossz és fáj nekik, de mikor fiam pici volt nem ordított úgy mit 1 éves korától.
Ma is alig tudták lemérni, állt a mérlegen, az asszisztens ott állt mellett, hogy le ne essen, nekem meg távolabb kellett mennem, mert különben odaugrott volna hozzám, így is végig nyújtotta felém a kezét úgy sírt...áá...szörnyű volt, már tegnap óta görcs volt a gyomromban a mai nap miatt, de túlestünk rajta:)
Szóval nyugi, ez még csak az eleje...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!