Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen színben vegyek babahord...

Milyen színben vegyek babahordozót?

Figyelt kérdés
Elhatároztuk, hogy szeretnénk venni egy Manducát, a férjemnek és nekem is a fekete a kedvencem, de félek tőle, hogy ha nyáron vagy tavasszal napsütésben viszem benne a bébit, nagyon magába szívja a meleget. Nyilván nem fogom tűző napon sétáltatni, de nem gondoljátok, hogy pl. barnában jobb lenne emiatt?

2012. febr. 12. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekünk fekete Manduca van és mellette egy világoskék mei tai. Hát a Manduca nem szívja sokkal jobban a meleget, nagyon minimális a különbség.

Úgyhogy én feketét vennék.

2012. febr. 12. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk türkiz manducánk van. Feketének annyi a hátránya hogy kiszívja a nap.
2012. febr. 12. 17:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az eddigi hozzászólásokat! Igazándiból láttam valamit, amibe - az ára ellenére - teljesen beleszerettem és ezért is vágyódom egy barna Manduca után, íme: [link]

Szerintem ez praktikus lenne a hordozáshoz. Ti miben viszitek a pelust, cumisüveget stb.?

Apropó, hordozós kabátot tud valaki ajánlani?

2012. febr. 13. 09:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nagyon jópofa ez a kistáska! :D

Én hátizsákban vittem a cuccokat, amíg elől hordoztam, később pedig egy válltáskát tettem keresztbe, ha sok cucc volt, ha kevés, akkor egy övtáskát.

Hordozóskabátot nem használtunk...

2012. febr. 13. 15:16
 5/5 A kérdező kommentje:

A válltáska nagyon jó ötlet!!

Közben láttam még egy gyönyörű Manducát: [link] ( a második tetszik)

De valószínűleg maradok a barnánál, holnap meg is veszem!

2012. febr. 14. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!