Kisfiú body-kat hol tudnék venni/rendelni? A Scamp nem gyárt beige-homok-khaki és barna színben. Ilyeneket szeretnék, jó minőségűt!
Köszi!
Csak scamp meg kynga body-nk van, a Scamp-ot nagyon szeretjük, a Kyngának pedig vastagabb az anyaga, most azért szeretem jobban, viszont ezen a minta újkorában is olyan "szálkás", ha érted mire gondolok.
Igen, de ezek mind csíkosak. Egyszínűeket szeretnék. Ezeket a nagy nyomottmintásakat sem szeretem, mert pl. a majmosnak és a rókásnak is "ráncos" lett a "bőre" néhány mosás után, a rókásnak a mancsai alul meg is törtek, pedig csak 30-40 fokon mosom mindig. Amin kisebb a minta, azok jók, amúgy ez a majmos nagyon bejön, aranyos:)
És tudom, hogy nem a minta miatt ajánlottad :))))))))
Nna, micsoda igényeim vannak...
Ó, nekem is vannak bogaraim ;-))
Tudod, mit? Mi a Szekszárdi u-i mintabolttól nem messze lakunk, ha arra járok a közeljövőben, megnézem, van-e egyszínű, max. kis mintával, jó? Nem tudom tutira ígérni, mert nem tudom, mikor visz arra az utam, de ha arra járok, beugrom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!