Használ valaki Concord Ion babahordozót?
Figyelt kérdés
Meddig jó ez az ülés? Mekkora volt a baba, amikor kinőtte?2011. dec. 26. 22:55
1/7 anonim válasza:
Szia,
Nekünk ilyen van/volt.
Kislányom 11 hónapos volt amikor lecseréltük... de akkor is csak azért mert a nagyobbaknak való gyerekülésből jobban kilát(menet iránynak megfelelően ülhet benne) .. így már jobban élvezi az utazást.
Mérete miatt még elég lett volna a Concord... lévén hogy a kislányom sem túl nagy.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Megkérdezhetem, hogy kb. hány centi lehetett akkor a kislányotok? A mi babánk most 70 cm , de a mostani hordozónkban úgy látom, mintha szegényke bele lenne préselve, és ezért gondoltam, hogy lecserélnénk egy nagyobbra. A nagyobb üléshez meg még kicsike, mert csak 6900 g, meg szeretném minél tovább hátrafelé utaztatni.
2011. dec. 28. 18:30
3/7 anonim válasza:
Igen, nekünk is a sok ruha miatt az az érzésünk volt, hogy szegény bele van préselve... Akkor volt 72cm és olyan 7700g.
Mi főleg az 'utazós hisztik' miatt cseréltük le... :D... de megérte mert most ahogy elindulunk nézelődik és 10 percen belül elalszik!
Mennyi idős a babád?
4/7 A kérdező kommentje:
9 hónapos a kislányunk. És most néztem, hogy a mostani hordozónkba a fejének már csak pár centi helye van. Pedig még nem tud stabilan ülni. Ezért gondoltam, hogy lecseréljük egy ilyen fajtára, mert állítólag ez nagyobb mint az átlag hordozók?
2011. dec. 29. 12:24
5/7 anonim válasza:
Valóban hosszabb és szélesebb mint általában a többi hordozó... de túl sokáig már szerintem ezt sem tudnátok használni.
6/7 anonim válasza:
Még annyi, hogy ha nem tud stabilan ülni valóban nem igen tudsz Neki venni másmilyen ülést... esetleg próbálj meg venni használtan Concord-ot... és ha két vagy három hónapot is használjátok Te is tovább tudod adni.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Valószínű veszünk egyet, mert úgyis még szeretnénk egy tesót, és akkor Neki is jó lesz.
2011. dec. 30. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!