Mit szóltok ehhez?
A doktornénink azt mondta, hogy nem írja fel a gyerekemnek a tápszert, mert már nincs rá szüksége. Adjak helyette teát, meg jön a sok gyümölcs, adjak neki azt. Pedig ő sok gyümölcsöt, zöldséget eszik. 15 hónapos
Szerintetek?? Pedig felírhatná a tápszert, de amikor mondtuk neki, hogy legyen szíves kiírni, akkor azt mondta, hogy nem írja ki...
egyetértek, egy 15 hónaposnak egyáltalán semmi szüksége AR tápszerre. gondolom már nem bukik, másrészt meg ennek az összetétele nem felel meg egy 15 hónaposnak.
esetleg írass fel HA tápszert, de annak sem a legjobb az összetétele.
egyébként nem értem, hogy miért ragaszkodsz a tápszerhez ha ennyire ellene vagy a bolti tejnek. tudod hogy készítik a tászert?
mondhatni bolti tej, csak plusz vitamint tartalmaz :)
egyébként nekem is van tejiparos rokonom, pontosan tudom, hogyan készül a bolti tej, semmi baj vele! a pasztőrözés során nem vész el belőle a "tehénsége" szóval látott tehenet csak tutira nincs benne semmi káros ami ugye a forralatlan házi tejben megvan
Azt írod addig adsz neki tápszert amíg megissza.Akkor ennyi erővel 5 évesen is azt adhatnál neki mert meginná.
Semmi baj nincs a tejjel!Az én kislányom 1 éves kora óta kap bolti tejet 2,8-ast.Semmi baja nincs tőle!!!Gondolom ti se isztok tejet ha csak "lötty"-nek nevezed.Persze a te dolgod hogy mit adsz a gyerekednek.Ha a doki nem írja fel akkor vegyél neki boltban(dm,rosszmann,gyógyszertár,tesco)már bárhol lehet kapni,ja ott drága.Hát istenem a tej olcsóbb lenne.De azért a dokitok csak jobban tudja mi kell a babáknak.
15 hónaposan az enyém is ragaszkodott még a kis tápijához esténként, viszont nagyon egyetértek azzal, aki azt írja hogy minek egy 15 hónaposnak AR-os tápszer? Tényleg, minek?:)
Nyugodtan adj neki -akár nem HA-s - tápszert is, 1 éves elmúlt, már lehet. Tejpépet is lehet akár.
Ha nem írja fel, hát nem, ezt kell elfogadni, 1 éves kortól be lehet vezetni a tejet, semmi baja nem lesz tőle. A tápszer is tejből van, az a tehén is evett valamit, és nem hiszem hogy bio dolgokkal etetik, sőt még rosszabb mint a tej, mert telis tele van mesterséges mű dologgal, gondolom a Doki is ezért inkább részesíti előnyben a tejet, tejtermékeket, zöldség gyümölcsöt.
Reggeli tejes kávéra, esti kakaóra nagyon könnyen átszoknak a gyerekek!
De ha mindenképpen tápszert szeretnél, szinte minden boltban, drogériában kapni.
én a tej/tápszer vitában tápszerpárti vagyok
csak nálad azt nem értem, hogy miért ragaszkodsz még mindig az AR-eshez, ha nincs rá szüksége
a vitaminok miatt nem kell, minden tápszerben vannak vitaminok,
ha nincs allergia veszély, akkor már HA-s sem kell 15 hónapos korban
menj be a DM-be és vegyél neki sima tápszert recept nélkül azt kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!