Ehhez mit szóltok? Adtok a gyerekeiteknek pangasiust?
(Én amúgy nem szeretem, egyszer csináltam karácsonykor, meg is bántam, nagyon rossz ízű hal. Alaszkai tőkehalat eszünk legtöbbet.) Ezen azonban meglepődtem. Igaz lehet, vagy csak egy újabb "összeesküvés elmélet"?Mit
gondoltok?
A fagyasztott tényleg más, de az minden halra igaz, hogy úgy magasabb a víztartalma, ezért is jó kiolvasztani felhasználás előtt.
Mi frisset szoktunk venni és szeretjük, mert tényleg nincs az a kellemetlen halszaga, sem íze, szerintem finom. Nem zsíros egyáltalán és könnyű vele dolgozni.
Én szeretem a halat, meg talán a gyerekek is, de a párom nem, így a halszagú dolgok nála szóba sem jöhetnek és ha ő nem eszi meg, akkor már a fiai sem, mert ugye apa az isten... Ezt viszont legalább havi 1x megeszi.
Na ez a cikk most rendesen összezavarta a jól felépített halevési rendszerünket. Nem hiszek el feltétlenül mindent, amit olvasok, de mivel már régóta motoszkál a fejemben, hogy vajon egy tengeri halnak miért nincs halszaga és halíze, no meg mitől sokkal olcsóbb, mint a többi, így most már fogalmam sincs, hogy mivel teszek jót a családomnak...
Pont ma olvastam én is ezt a cikket, és egy kissé ledöbbentem.
Ettünk már egy párszor, de abszolút nem tapasztaltam azt, amiket írtak róla. Nem volt vizes, zsíros, nem volt vízízű, nem esett szét a sütéskor, fehér húsa volt, jó ízű, tömör... szóval amiket írnak, egyáltalán nem volt ilyen, pedig halban elég finnyás vagyok. Nekem pl. a busa totál íztelen. Folyami halban süllő/fogas és a pisztráng, amit szeretek, esetleg még a harcsa (és nagyon nem mindegy, milyen vízből, egy csomó hal pocsolyaszagú - ízű).
Viszont mi biztos, hogy nem vietnami pangasiust vettünk (már nincs meg a csomagolása, és nincs is belőle itthon, így nem tudom megnézni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!