Ti ehhez mit szóltok?
Figyelt kérdés
Szerintetek én fújom fel? Szóval karácsony másnapján elmentünk anyósékhoz, ahol a párom egész rokonsága is ott volt. Amikor felvette a picit elég durván nyúlt hozzá, legalább is szerintem. Az egyik karjánál fogta meg és úgy rángatta fel. Szóltam neki, hogy így nem kéne, de mondta, hogy nem lesz baja. (ez már nem az első eset). Mondtam a páromnak, hogy ez nem tetszett és mondta hogy sajnos, hogy nem látta, mert rászólt volna ő is. Szóval mellettem volt, tegnap meg mondta, hogy átjön ma a keresztanyja, de ő nem lesz itthon. Mondtam, hogy egyrészt nem érek rá, mert takarítok, leszedem a fát és a többi díszt, másrészt én nem tudok vele miről kommunikálni és nem szeretem ha a gyerekhez nyúl, mivel nem az első eset volt. Erre tegnap már azt mondta a párom, hogy mindegy hogy hogyan nyúlnak a gyerekhez, csak ne fájjon neki, én meg hiába mondtam, hogy ha nem is fáj neki, de akkor sem kell rángatni. Erre nagyon mérges lettem. Mondta, hogy az ő rokonaival nem fogok összeveszni, mondtam jó engem nem a rokonok érdekelnek, hanem a fiam. Már azon gondolkodok, hogy így nem akarok tovább vele lenni.2012. jan. 6. 09:05
3/35 anonim válasza:
Én nem a konkrét esethez szólok hozzá, csak a lényegi pontot írom le, neked ki kell állnod a gyerekedért. Ez nem azt jelenti, hogy mindenkivel össze kell veszned, vagy hogy senki nem érhet hozzá rajtad kívül. De ha látod, hogy nem a kellő gondossággal veszik fel, akkor szólj, hogy óvatosabban vegye fel az illető (ezt meg lehet tenni kedvesen is) és/vagy vedd át tőle a babádat. Nem írtad mennyi idős. Egy pici babával másképp bánik az ember, mint mondjuk egy 1 évessel. De a lényeg, hogy bízz az anyai ösztöneidben, és ne utólag szólj bárkinek, hogy mi nem tetszett, hanem akkor ott helyben oldd meg a problémát!
4/35 anonim válasza:
hát nekem se tetszene ha rángatnák a kisfiamat!
Ha ez kell akkor kiabálj rá,vagy menjetek ritkábban hozzájuk!
5/35 A kérdező kommentje:
6 hónapos, oké hogy én fújom fel, de mért kell rángatni a gyereket? ráadásul már nem először
2012. jan. 6. 09:16
6/35 anonim válasza:
Szerintem csak te fújod fel egy kicsit!
Tény és való, hogy lehet, hogy nem szép ahogy felveszi, de...biztos, hogy most olyan labilis vagy lelkileg, hogy a szikra ott van benned, főleg ha valaki még ad egy kis "tüzet" is, akkor már te "robbansz".
Szerintem ezt beszéld meg a család többi tagjaival is, és ezért ne menj külön a pároddal!!
7/35 A kérdező kommentje:
kedves 3. én kedvesen rászóltam hogy nem így kéne felvenni a picit és erre mondta a párom keresztanyja, hogy nem lesz baja és csak ezután mondtam a páromnak
2012. jan. 6. 09:18
8/35 A kérdező kommentje:
lehet hogy tényleg most érzékenyebb vagyok, de a páromban az nem tetszett hogy először mellém állt utáns
a meg nem
2012. jan. 6. 09:19
9/35 anonim válasza:
igazad van, de azért ez nem válóok:) Anyósra, rokonokra rá kell szólni, párod is tegye ezt, ő a férfi, az ő roknai.
10/35 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, igazad van hogy ez nem válóok, de eléggé bánt, hogy nem a fia mellett állt ki, hanem a rokonai mellett
2012. jan. 6. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!