Mit szóltok ehhez a pelenka-témához?
Kezdetben sok félét kipróbáltunk, újszülött méretből a huggies jött be legjobban, mert gumis volt a dereka.
2-es méretből a sárga csomis pampers vált be, de az ára miatt inkább a zöld csomagolású teszkósat választottuk, ami szerintem még jobb is volt mint a pampers.(Ennek is gumis volt a dereka, a pampersnek nem).
Most már kell a 3-as méret.Először narancs csomis pamperst vettünk, de szerintem visszaengedhette kislányom popsijára a nedvességet, mert kb egy pisilés után üvöltött a gyerek, hogy cseréljem ki.Ezt elhasználtam éjjelre és vettem lila csomagos teszkósat (elvileg ez ott a prémium márka meg a teszkós-gondoltam-amúgy is bevált.)Csakhogy ennek se gumis a dereka és nem különösebben kedveli ezt sem a lányom...
Legutóbb Huggiest vettünk (hiába volt drága ha újszülött korában jó volt akkor most is jó lesz...)Csakhogy ennek sem volt gumis a dereka, sőt, véleményem szerint elég silány minőség még a teszkóhoz képest is!
A kérdésem az lenne, hogy milyen lehet a tesco gazdaságos (fehér csomagolású)pelenka?Gumis a dereka?Visszaengedi-e esetleg a nedvességet?Van olyan jó mint a zöld csomagos?
Vagy mit ajánlotok?
Pampers Active baby vagy Premium care,Libero és max DM-es
Kuponnal szoktam venni dm-ben
ma is megyek, van 25%-so és 15%-os kuponom, így 45%-kal olcsóbban meg tudom venni.
tescóba elvből nekem járok, ergo tescosdolgokat sem veszek!!
Szerintem a 3-as mérettől már csak a Huggies meg a Libero az, aminek gumis a dereka. (Persze lehet, hogy nem, ha így van, akkor remélem valaki megcáfol)
Az én lányom a Huggies egy napi viselése után olyan pelenkakiütéses lett, hogy szinte lemarta a bőrt a kis érzékeny popijáról...Egy hét kezelés kellett, hogy elmúljon.
A Tescos pelenkákról nem sokat tudok, sajnos, ebben nem tudok segíteni!
Szóval, én Liberót ajánlok! A dm-ben kuponokkal együtt nem olyan vészes az ára, rosszabbul jössz ki anyagilag, ha megveszel valami silányat, és óránként cserélheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!