Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit szóltok ehhez a pelenka-té...

Mit szóltok ehhez a pelenka-témához?

Figyelt kérdés

Kezdetben sok félét kipróbáltunk, újszülött méretből a huggies jött be legjobban, mert gumis volt a dereka.

2-es méretből a sárga csomis pampers vált be, de az ára miatt inkább a zöld csomagolású teszkósat választottuk, ami szerintem még jobb is volt mint a pampers.(Ennek is gumis volt a dereka, a pampersnek nem).

Most már kell a 3-as méret.Először narancs csomis pamperst vettünk, de szerintem visszaengedhette kislányom popsijára a nedvességet, mert kb egy pisilés után üvöltött a gyerek, hogy cseréljem ki.Ezt elhasználtam éjjelre és vettem lila csomagos teszkósat (elvileg ez ott a prémium márka meg a teszkós-gondoltam-amúgy is bevált.)Csakhogy ennek se gumis a dereka és nem különösebben kedveli ezt sem a lányom...

Legutóbb Huggiest vettünk (hiába volt drága ha újszülött korában jó volt akkor most is jó lesz...)Csakhogy ennek sem volt gumis a dereka, sőt, véleményem szerint elég silány minőség még a teszkóhoz képest is!

A kérdésem az lenne, hogy milyen lehet a tesco gazdaságos (fehér csomagolású)pelenka?Gumis a dereka?Visszaengedi-e esetleg a nedvességet?Van olyan jó mint a zöld csomagos?

Vagy mit ajánlotok?

2011. márc. 29. 08:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én a Dm-es babyloveot veszem, nincs gondja vele a lányomnak. de nem gumis a dereka.
2011. márc. 29. 08:46
 2/11 anonim ***** válasza:

Pampers Active baby vagy Premium care,Libero és max DM-es

Kuponnal szoktam venni dm-ben

ma is megyek, van 25%-so és 15%-os kuponom, így 45%-kal olcsóbban meg tudom venni.

tescóba elvből nekem járok, ergo tescosdolgokat sem veszek!!

2011. márc. 29. 08:49
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a 3-as mérettől már csak a Huggies meg a Libero az, aminek gumis a dereka. (Persze lehet, hogy nem, ha így van, akkor remélem valaki megcáfol)

Az én lányom a Huggies egy napi viselése után olyan pelenkakiütéses lett, hogy szinte lemarta a bőrt a kis érzékeny popijáról...Egy hét kezelés kellett, hogy elmúljon.

A Tescos pelenkákról nem sokat tudok, sajnos, ebben nem tudok segíteni!

Szóval, én Liberót ajánlok! A dm-ben kuponokkal együtt nem olyan vészes az ára, rosszabbul jössz ki anyagilag, ha megveszel valami silányat, és óránként cserélheted.

2011. márc. 29. 08:51
 4/11 anonim ***** válasza:
3 as méretben a kék pampersnek gumis a dereka nekünk nagyon bevált. csak pamperst használunk, a liberóból nekünk minden kifolyik ami ki tud pici volt akkor a huggiest, de nagyobban nekünk csak a pampers vállt be.
2011. márc. 29. 08:56
 5/11 anonim ***** válasza:
A tesco gazdaságos pelus nagyon gagyi,olyat ne vegyél. Mi kaptunk ajándékba, egy borzadály. A liberonak gumis dereka van,mi nagyon szeretjük. DM-be vedd mindenképp bármit veszel 25%-os joker kuponnal.
2011. márc. 29. 09:04
 6/11 anonim ***** válasza:
3-as zöld tescos gumis oldalt,pampers activ baby gumis oldalt,babylove gumis oldalt,libero gumis oldalt és hátul is!
2011. márc. 29. 09:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Akkor azthiszem ki kell próbálnom a Liberót a dm-ből.Várom, hogy összegyűljön a kuponra való pont :)
2011. márc. 29. 09:08
 8/11 anonim ***** válasza:
A Libero gumis a derékrésznél is és oldalt is. Mi általában Liberot használunk Dm-ből. A Pampersből a Premium Care, ami még bevált de azt hiszem az csak oldalt gumis, de tényleg jó. A Pampers kék csomagolásút (Active Baby) még régebben használtam, azt hiszem még 3-as méretben (mi már 4-set használunk elég régóta)már nem emlékszem hogy gumis volt-e.
2011. márc. 29. 09:58
 9/11 anonim ***** válasza:
mi csak liberot használunk.az jött be,kibírja az éjszakát,nem lett kiütéses a popsija még sosem,pedig már 16 hónapos.és a fő ok,hogy hátul is gumis,mert a kisfiam vékonyka,a nem gumis alig tart rajta.
2011. márc. 29. 12:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Mindenképp Libero!
2011. márc. 29. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!