Ti ehhez mit szóltok?
Ezért nem kell elválni, de valóban igazad van azért ő még csak 6 hónapos, az elején azt hitten 1-2 éves de így egy kicsit durva.
A legtöbb férfi ilyen esetben homokba dugja a fejét az én férjen sem vesz észre olyasmit amit az ő anyja csinál.
Neked kell megvédeni a gyereket, neki még ki is mehet a karja egy ilyen felcibálástól.
Még mindig 3.
Beszéljétek meg a férjeddel, hogy rokonokat akkor hívjon meg, ha ő is otthon van. Ezen nem kell összeveszni és vitatkozni, mert nem vitatéma. Senki sem örül, ha odazúdítanak valakit a nyakára, amikor nem alkalmas. Ha meg még kényelmetlenül is érzed magad valaki társaságában, akkor pláne nem hiányzik, hogy ott töltse a napot nálad. Ezeken nem kell idegesítened magad, egyszerűen mondd meg a férjednek, hogy mondja le a látogatást, tegye át olyan időpontra, amikor otthon vagytok mindketten. Nálunk így működik. Én ezzel vettem elejét, hogy bárki is úgy érezze, hogy lógatom a lábam itthon és bármikor be lehet állítani. Bárki jöhet egyébként, ha előtte megbeszéljük (nem a fejem fölött megbeszélik).
09:17-es vagyok!
Ez azért már durva dolgok, amiket te ide leírsz. Én sem vagyok jóba annyira anyósomékkal. Itt laknak tőlünk pár házzal, de sokszor arra nem képes, hogy átjöjjön hozzánk és megnézze az unokáját. Akkor jó, ha mi visszük. Én meg ebbe belefáradtam, mondtam a páromnak, hogy bármikor viheti a kis fiúnkat, de én nem szeretnék átmenni minden egyes alkalommal. Aztán anyósom is meglepődött ezen.
Az én párom mellettem áll 90%-ba...
De azért ilyet, hogy strigulázza, hogy ki hányszor látta??? Ez aztán az igazán durva...
És csak akkor látják a nagyszülők nálatok is, ha ti viszitek? Vagy azért ők is mennek hozzátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!