Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti ehhez mit szóltok?

Ti ehhez mit szóltok?

Figyelt kérdés
Szerintetek én fújom fel? Szóval karácsony másnapján elmentünk anyósékhoz, ahol a párom egész rokonsága is ott volt. Amikor felvette a picit elég durván nyúlt hozzá, legalább is szerintem. Az egyik karjánál fogta meg és úgy rángatta fel. Szóltam neki, hogy így nem kéne, de mondta, hogy nem lesz baja. (ez már nem az első eset). Mondtam a páromnak, hogy ez nem tetszett és mondta hogy sajnos, hogy nem látta, mert rászólt volna ő is. Szóval mellettem volt, tegnap meg mondta, hogy átjön ma a keresztanyja, de ő nem lesz itthon. Mondtam, hogy egyrészt nem érek rá, mert takarítok, leszedem a fát és a többi díszt, másrészt én nem tudok vele miről kommunikálni és nem szeretem ha a gyerekhez nyúl, mivel nem az első eset volt. Erre tegnap már azt mondta a párom, hogy mindegy hogy hogyan nyúlnak a gyerekhez, csak ne fájjon neki, én meg hiába mondtam, hogy ha nem is fáj neki, de akkor sem kell rángatni. Erre nagyon mérges lettem. Mondta, hogy az ő rokonaival nem fogok összeveszni, mondtam jó engem nem a rokonok érdekelnek, hanem a fiam. Már azon gondolkodok, hogy így nem akarok tovább vele lenni.
2012. jan. 6. 09:05
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

ma 10:37-es vagyok

10:41

Nagyon sok mindenben igazad van!!!Főleg abban, hogy a kérdező nyugodtan kinyithatja a száját!Tulajdonképpen én is ezt írtam, csak kicsit durvábban! :)

De egy anyának akkor is lehetnek elvárásai, aminek a rokonok eleget kell, hogy tegyenek!Én rokonaim is kechuppal!!!!etették volna meg a lányomat 6 hónaposan, ha nem kapom rajta őket!!!Kaptak hideget-meleget!Sajnos vannak nem normális rokonok, akiket csak savazással lehet lekezelni.Nekem is gyerekem az első, és nem érdekel kit bántok meg.Mondjuk nekem olyan szinten könnyű, hogy általában az én rokonságom csinál hülyeségeket!De gyorsan megtanulták, hogy harapok!!! :D

2012. jan. 13. 10:48
 32/35 anonim ***** válasza:
Ja és a kérdezőnek csak annyit még!Nem akarlak megbántani, de kikapcsolni a telefont az elég sunyi dolog!Ilyen miatt nekem mindig kinyílik a bicska a zsebemben.Egyenesnek kell lenni, mert ez a viselkedés csak ront a helyzeten!!
2012. jan. 13. 10:50
 33/35 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, az a helyzet, hogy én már nem merek rászólni a párom családjára. Egyszer megtettem és hozzáteszem, hogy nagyon normálisan, emberi formában, ami már úgy jött vissza, hogy milyen szemét vagyok és hogy leteremtek mindenkit, pedig abszolút nem vagyok az a fajta. Mindig normálisan próbálom elmagyarázni a dolgokat egy ideig, akkor akadok ki, ha 10x elmondok valamit és azt nem értik meg. A párom tudja, hogy nem kedvelem a keresztanyját és mondtam neki, hogy úgy szóljon neki, hogy akkor jöjjön, ha ő is itthon van, mert én nem tudok vele miről beszélni, de ez nem érdekelte a páromat, na ez esett nagyon rosszul
2012. jan. 13. 10:51
 34/35 anonim ***** válasza:

(Még) nem érted.

Nem mindenre kell rászólni. Van, hogy a terelgetéssel jobb eredményt érsz el.

Keresztanyukával kapcsolatban: persze, hogy ez neked rosszul esik, de nem gondolsz bele, hogy a férjednek hogyan esik az, hogy nem vagy kíváncsi az ő szerettére. Egyszerűen ki tudod ezt küszöbölni a következő alkalomnál, mert hidd el, lesz következő alkalom, a férfiak már csak ilyenek :) "Jaj, drágám, ez most nem a legjobb alkalom, add meg a keresztanyád számát, majd én megbeszélem vele, hogy mikor jöjjön." Ne azt mond neki, hogy ne jöjjön, meg, hogy egyáltalán nem szeretnéd, ha jönne, mert ez fáj a férjednek.

2012. jan. 13. 11:32
 35/35 A kérdező kommentje:
én nem azt mondtam, hogy sose jöjjön, hanem akkor jöjjön amikor ő is itthon van
2012. jan. 13. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!