Ti ehhez mit szóltok?
ma 10:37-es vagyok
10:41
Nagyon sok mindenben igazad van!!!Főleg abban, hogy a kérdező nyugodtan kinyithatja a száját!Tulajdonképpen én is ezt írtam, csak kicsit durvábban! :)
De egy anyának akkor is lehetnek elvárásai, aminek a rokonok eleget kell, hogy tegyenek!Én rokonaim is kechuppal!!!!etették volna meg a lányomat 6 hónaposan, ha nem kapom rajta őket!!!Kaptak hideget-meleget!Sajnos vannak nem normális rokonok, akiket csak savazással lehet lekezelni.Nekem is gyerekem az első, és nem érdekel kit bántok meg.Mondjuk nekem olyan szinten könnyű, hogy általában az én rokonságom csinál hülyeségeket!De gyorsan megtanulták, hogy harapok!!! :D
(Még) nem érted.
Nem mindenre kell rászólni. Van, hogy a terelgetéssel jobb eredményt érsz el.
Keresztanyukával kapcsolatban: persze, hogy ez neked rosszul esik, de nem gondolsz bele, hogy a férjednek hogyan esik az, hogy nem vagy kíváncsi az ő szerettére. Egyszerűen ki tudod ezt küszöbölni a következő alkalomnál, mert hidd el, lesz következő alkalom, a férfiak már csak ilyenek :) "Jaj, drágám, ez most nem a legjobb alkalom, add meg a keresztanyád számát, majd én megbeszélem vele, hogy mikor jöjjön." Ne azt mond neki, hogy ne jöjjön, meg, hogy egyáltalán nem szeretnéd, ha jönne, mert ez fáj a férjednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!