Kíváncsi lennék aki elolvassa a kérdést és a cikket hányan vagyunk aki együtt alszik a babájával?
Köszönöm a válaszokat!
Igen, ezt már olvastam máshol is. Azzal érvelnek, hogy csak a modernkor hozta magával a különalvást, mert régen természetes volt az együttalvás. hülye hasonlat, de az állatok sem alszanak külön, mert a kicsinyük akkor elpusztul, ki van téve mindenféle veszélynek.
De hogy hol az arany középút, nem tudom...
Mi együtt alszunk!DE Nemmindig volt így!Az elején a mi szobánkan aludt kiságyban!Aztán észrevettük,hogy jobban alszik a saját szobájában a saját ágyában! :)
Aztán kb fél éves volt,mikor egyre többször ébredt, így hogy ne legyek hulla, jött az ágyunkba...Mert így éjjel úgy is tudott szopizni,hogy esetleg én aludtam, vagy félálomban voltam!
Aztán olyan 12-14 hóslehetett,mikor újra a saját ágyában akart aludni!Aztánmegkapta másfélévesen a "nagy" ágyát,és abban is szeretett aludni!Viszont érdekes,hogy amióta babát várunk megint,azóta velem szeret egy ágyban aludni :)Még szopik is,Lassan kétéves!Énmostanában már meg szoktam kérdezni, hol szeretne aludni...Délben mindig a saját ágyát ágyát mondja este meg 80%-ban velem!
A férjemnagyon sokat van távol, így én nem is bánom, hogy együtt alszunk!Nálunk a lányunk dönthetett ebben mindig! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!