Mit szóltok ehhez?
A doktornénink azt mondta, hogy nem írja fel a gyerekemnek a tápszert, mert már nincs rá szüksége. Adjak helyette teát, meg jön a sok gyümölcs, adjak neki azt. Pedig ő sok gyümölcsöt, zöldséget eszik. 15 hónapos
Szerintetek?? Pedig felírhatná a tápszert, de amikor mondtuk neki, hogy legyen szíves kiírni, akkor azt mondta, hogy nem írja ki...
6 hónapos korig írhatja fel a tápszert receptre. Gondolom az is benne van, hogy már adhatsz neki tejet, minek a tápszer, hisz már nem pici baba, reggel este tej, vagy kakaó, reggeli ebéd vacsora. A tejet már nem reggeli és vacsora helyett kell ennie, hanem rendes étel mellé ennie.
Ha nem tejérzékeny, nem is tudom eddig hogy írta fel nektek hogy volt rá támogatás.
AR-es tápszert eszik, szóval 3 éves koráig felírhatja!
Tejet nem akarok adni neki, mert az semmi az nem tej, csak egy lötty!!
Hagyj döntsem már el én, hogy mit adok a gyereknek, ne ő dirigáljon!!!!
Minden reggel azzal indul, ha felébred kéri a tejcsit, este vacsorázik, fürdik és kéri a tejcsit...
Hmmm, az elsővel azért nem teljesen értek egyet. Egyrészt ha normális a doki, írhat fel tápot, de csak AR vagy HA-st. Nekem pl simán felírta az AR-est (nem bukós a babá, de ez mehet ugye receptre asszem 3 éves korig, a lányom pedig issza). A tejjel meg az a helyzet, hogy 1 éves kor után adtam a lányomnak, mire lett egy folt a karján. Megnézettem, és a bőrgyógyász azt mondta, hogy nem tejérzékeny, de nehezebben emészti, ezért kevesebb tejes dolgot adjak neki. Hát ezt úgy kiküszöböltem, hogy visszatértünk a tápszerhez....
Szóval nem tudom, ha kicsit "erőszakosabb" vagy a dokival, vagy dokit váltasz...
Remélem sikerül megoldást találnod, recept nélkül nagyon drágák :o(
Ja, és az én lányom is eszik ám mindent, ő is 15 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!