Mit szóltok ehhez?
Figyelt kérdés
A doktornénink azt mondta, hogy nem írja fel a gyerekemnek a tápszert, mert már nincs rá szüksége. Adjak helyette teát, meg jön a sok gyümölcs, adjak neki azt. Pedig ő sok gyümölcsöt, zöldséget eszik. 15 hónapos
Szerintetek?? Pedig felírhatná a tápszert, de amikor mondtuk neki, hogy legyen szíves kiírni, akkor azt mondta, hogy nem írja ki...
2012. máj. 3. 20:45
11/32 anonim válasza:
a házitejről beszélek,nem a boltiról, a házi tej nagyon egészséges,felforralva
12/32 A kérdező kommentje:
Ő is mindent megeszik, de a tejcsi (tápszer) kell neki, mert kéri. De amíg megissza, ezt is fogok neki adni!!
2012. máj. 3. 21:02
13/32 anonim válasza:
hát akkor adjál,te dolgod,én csak leírtam miért mondhatta ezt a doki
14/32 A kérdező kommentje:
Sajnos itt a környéken nincs "tiszta" tehéntej!! :(
Ezért az is kizárva!
2012. máj. 3. 21:03
15/32 anonim válasza:
Házi tej? Én pl nem bírom. lehet csak hozzá kell szokni. Babáknak szerintem még egy eléggé nehezen emészthető dolog.
16/32 A kérdező kommentje:
Szerintem is, aztán meg csodálkoznak hogy szegénynek kikészül a gyomra.
2012. máj. 3. 21:06
17/32 anonim válasza:
Szerintem meg semmi baj nincs vele,kisfiam oda van érte,és az csak a mi felfogás,hogy nehezen emészthető meg a társaik,én részemről sokkal jobbnak tartom mint a mű tápszert,persze a tápszergyártók nekem nem örülnek,de úgy gondolom,az ő érdekük minél tovább vegyék a tápszert a tej helyett
18/32 anonim válasza:
persze minden problémát a tejre fognak,de egy sem igaz,pláne nem az hogy baja lesz a gyomrának..de hát ti dolgotok mit adtok nekik
19/32 A kérdező kommentje:
Ha a tehén is "régi" lenne, akkor nem lenne gond. De mivel már minden permetezve van, amit megeszik a tehén, sok helyen nem is higénikusan fejik a teheneket, ezért már inkább tápszer mint tehéntej.
2012. máj. 3. 21:09
20/32 anonim válasza:
végülis ha így látod akkor ne adj neki se gyümölcsöt,se zöldséget,se húst,se tejterméket,csak tápszert,mert mindenben van egészségtelen dolog..de mondom nekem mindegy csak azzal a hülyeséggel ne jöjjön senki hogy a tehéntejtől bármi problémája lesz,mert annak bizony nem a tej az oka,sok orvos is javasolja, a többit meg lefizetik a tápszergyártócégek,na azok mondják,hogy 3 éves korig ne adj tejet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!