Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Könnyebbnek vagy nehezebbnek...

Könnyebbnek vagy nehezebbnek gondoltátok az anyaságot?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 11:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azt reméltem olyan babám lesz aki szépen eszik,alszik,nyugodt lesz,van egy kisebb öcsém így tudtam,hogy azért nem habostorta az egész,de valahogy úgy gondoltam nem lesz olyan nehéz.És akkor megszületett az én kos-bika kisfiam,már az elején nem akart szopizni,elég hamar meg volt mit akar,mit nem,sokszor az altatás is nehezen ment,a hisztit is hamar kezdte,nagyon eleven,mozgékony már 2-3 hónaposan érdekesebb volt minden az alvásnál.Nagyon szeretem őt szeretem,hogy mindenben gyorsan fejlődik,nem beteges,aranyos,társaságkedvelő,kiegyensúlyozott baba,az is aranyos,hogy már most látszik milyen kis makacs vezéralkat.Már beletörődtem,hogy kisfiam nehezebb eset,bár elég hamar végigaludta az éjszakákat,szóval nem panaszkodom lehetne nehezebb,igazi kis pasi,talán ezért is vágyom arra,hogy a második egy nyugodtabb kislány lesz,de már úgy készülök,hogy ha nehezebb eset is megoldom,most már sokkal tapasztaltabb vagyok :)
2012. ápr. 26. 12:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Sokkal sokkal könnyebbnek gondoltam. Két hasfájós gyönyörű gyerekem van, de vért izzadtam az elsővel is, gondoltam, hogy a másodiknál knnyeb lesz, hát nem. Nehezebb.
2012. ápr. 26. 12:28
 13/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Hááát én azt gondoltam ha túl leszek a szülésen akkor már minden habostorta lesz. Na ehhez képest ahogy kibújt a babám ordított, és fél éves koráig abba se hagyta. Feje búbjától a lába körméig mindenét megnézettük, hál Isten minden rendben volt vele, azt mondták, hogy Ő ilyen ordítós. Hát finoman fogalmazva is elég messze volt az általam szülés előtt elképzelt eszik/alszik babától. Én hülye-má bocs, állandóan mentőt akartam hívni, mert úgy sírt, hogy azt hittem megfullad, a férjem állított le, de azért az orvosi ügyelet néha vendégeskedett nálunk.:-)

Pénteken volt 5 hetes a kistestvér, nem mondok rá semmi jót mert akkor holnaptól tuti Ő is üvölt, de az első babához képest egy álom. :-)

Köszi, hogy leírtátok, jó látni, hogy nem csak nekem volt nehéz.

2012. ápr. 26. 12:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Első gyerek - könnyűnek gondoltam, az is lett :) Kislány, édeske, hamar átaludta az éjszakákat, hosszú ideig csak szopizott-aludt, értelmes, okos, ment minden mint a karikacsapás,mint egy álom :)

Második - gondoltam, profi vagyok, mit nekem még egy gyermek (21 hónap van köztük) kisfiam a béka s.g.e alá süllyesztette az önbizalmamat, a hitemet hogy anyaként jó vagyok, megállom a helyem. Már lassan kezdünk túllenni a nehezén (remélem) így újra tudom élvezni az anyaságot!

2012. ápr. 26. 12:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Jaj, olyan jo olvasni a tapasztalatokat. :))

En az elso elott szinten azt hittem, hogy konnyu lesz, erre a kisfiam olyan eleven, siros, alig-alvos, 3 honapig hasfajos baba volt, amit soha el nem tudtam kepzelni, hat, megkaptam. Nekem is az elso 6 honap total nehez volt, utana konnyebb lett. Most a masodiknal sokkal nehezebbre keszultem, de a kislanyom ahhoz kepest, hogy hasfajos es eleg siros nem rosszabb, mint a fiam volt. Meg csak 9 hetes, a fiam mar 4 eves. Szoval most mar konnyebb az elso gyerek utan, mert tudtam, hogy mire szamithatok es nem lett olyan sz*r.

2012. ápr. 26. 15:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

sokkal könnyebbnek, ill. nem is igazán gondolkodtam előre.

de ez lelkileg, fizikailag mindenhogy sokkal nehezebb:))))

2 gyerekem van.

2012. ápr. 26. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!