Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor én egy sz@r ember...

Most akkor én egy sz@r ember vagyok?

Figyelt kérdés

Unolatesóm kisfia 4 éves az én lányom másfél.Már többszö is bántotta a lányomat:(Eddig szépen elmagyaráztam neki,hogy nem szabad,mert ő sokkal kisebb.Azt tudni kell,hogy az anyja és a nagymamája sz@rik a nevelésre,a kisfiúnak mindent szabad.Ma betelt a pohár nálam ,mert egy pilanatra kettesben maradt a lányom és a kisfiú.A fiú kinyitotta a fiókot és odazárta a lányom kezét,és mikor mentem be hozzájuk,még szándékosan tolta rá a lányom odazárt kezére a fiókot.Én megfogtam elhoztam onnan a lányomat,de rácsaptam a fiú kezére egy kicsit,ogy ilyet nem szabad csinálni!(a szép szó már nem ér neki semmi)

Erre a nagymama majdnem megölt.hogy mit képzelek magamról,mert hát biztos nem direkt csukta be a kezét,meg hogy gyerekek csak játszanak.Jelzem a lányomnak be van lilulva a kézfeje,annyira odazárta neki a fiu.

Ti hogy reagáltatok volna ebben a helyzetben?Tényleg én vagyok a sz@r?

2012. ápr. 23. 14:47
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
De igen, értem, hogy anyuka nem neveli a gyerekét. Én nevelem a sajátjaimat, és bízom benne, hogy soha nem fognak ilyent csinálni. De ha mégis, akkor sincs joga ahhoz senkinek, hogy rácsapjon valamelyikük kezére.
2012. ápr. 24. 20:19
 62/63 anonim ***** válasza:
na ez az
2012. ápr. 25. 14:08
 63/63 anonim ***** válasza:

Teljesen spontán két, egymástól független esetről hallottam, egészen jellemző a hozzáállás.

1.) Közösségben másokat harapdáló, verekedős gyerek hozzátartozójától, mosolyogva, kicsit csintalan, de inkább ilyen legyen, mint, hogy hagyja magát.

2.) Szintén hírhedt, másokba belekötő, többeket bántó, verekedős gyerek rokonától, verekedett, verekedett, de biztosan volt rá valami oka.

Nagyon tanulságos, lenne min gondolkodni az érintetteknek.

Hovatovább a szakértőknek, pedagógusoknak is.

2012. ápr. 26. 19:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!