Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor én egy sz@r ember...

Most akkor én egy sz@r ember vagyok?

Figyelt kérdés

Unolatesóm kisfia 4 éves az én lányom másfél.Már többszö is bántotta a lányomat:(Eddig szépen elmagyaráztam neki,hogy nem szabad,mert ő sokkal kisebb.Azt tudni kell,hogy az anyja és a nagymamája sz@rik a nevelésre,a kisfiúnak mindent szabad.Ma betelt a pohár nálam ,mert egy pilanatra kettesben maradt a lányom és a kisfiú.A fiú kinyitotta a fiókot és odazárta a lányom kezét,és mikor mentem be hozzájuk,még szándékosan tolta rá a lányom odazárt kezére a fiókot.Én megfogtam elhoztam onnan a lányomat,de rácsaptam a fiú kezére egy kicsit,ogy ilyet nem szabad csinálni!(a szép szó már nem ér neki semmi)

Erre a nagymama majdnem megölt.hogy mit képzelek magamról,mert hát biztos nem direkt csukta be a kezét,meg hogy gyerekek csak játszanak.Jelzem a lányomnak be van lilulva a kézfeje,annyira odazárta neki a fiu.

Ti hogy reagáltatok volna ebben a helyzetben?Tényleg én vagyok a sz@r?

2012. ápr. 23. 14:47
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
51%
Nyugi, nem te vagy a hibás. Arra azért vigyázz, nehogy a saját bizonytalanságod miatt, vagy nyomásra elnézést kérj, mert a kkor végleg elszabadul a pokol, és azt hiszik mindent lehet.
2012. ápr. 23. 15:35
 22/63 anonim ***** válasza:
28%
Nem ütnék meg egy kisgyereket. Az anyjával beszélnék, kiosztanám, hogy nevelje meg a gyerekét, ha nem teszi nem vinném többet oda a lányom. De nem okoznék "traumát" egy úgymond idegen gyereknem azzal, hogy ütöm, verem, rácsapok mert anyja nem nevelte meg. (lehet lepontozni)
2012. ápr. 23. 15:48
 23/63 anonim ***** válasza:
63%

"ütöm, verem, rácsapok"

hát ezt meg hol olvastad?

Én igenis rácsapnék a kezére egy olyan gyereknek, aki szántszándékkal bántja a kisebbet.

2012. ápr. 23. 15:51
 24/63 anonim ***** válasza:
0%
Ütöm, verem, rácsapok. nem mondtam h egyszerre tette, csupán leírtam, hogy én egyiket sem tenném.
2012. ápr. 23. 15:52
 25/63 anonim ***** válasza:
68%

22-es!

Nagyon jól tudod, mekkora hülyeséget írtál (oda is írtad, hogy lehet lepontozni), akkor meg miért írtál ide?

2012. ápr. 23. 15:52
 26/63 anonim ***** válasza:
48%
Én igenis az anyját vonnám felelősségre...egy négyévest nem csapkodással kell nevelni idegeneknek...Ha ugyanúgy "válaszolsz" neki és fájdalmat okozol neki mit tanul meg? Hát pont ezt, hogy verekedéssel mindent meg lehet oldani...
2012. ápr. 23. 15:55
 27/63 anonim ***** válasza:

De a kérdezőt is meg lehet érteni. Valszeg már esetleg hetek, hónapok óta gyűlik benne a feszkó, és nem tudott máshogy reagálni.

Majd máskor nem csinál több ilyet, de te sem tudnád szerintem hirtelen abban a helyzetben mit cselekednél. Az embernek el tud borulni az agya egy pillanatra...pláne, ha a gyerekéről van szó.

2012. ápr. 23. 15:58
 28/63 anonim ***** válasza:
20%

Igen odaírtam azt is, hogy pontozzatok le, mert tudtam, hogy ez lesz. Itt olyanok írogatnak akik szerint bármit meglehet tenni a "nem saját" gyerekükkel. Akár még rájuk is lehet, csapni, vagy akármit...

Az anyja feladata lenne megnevelni a srácot. De ha még felnőttektől is azt látja, hogy nem szavakkal oldja meg a gondot, vagy nem elmagyarázza, hogy ezt miért nem szabad, hanem rásóznak egyet miért legyen különb? Négyévesről volt szó, nem 40-ről...

2012. ápr. 23. 15:58
 29/63 anonim ***** válasza:
33%
Ha meg hónapok óta ilyen neveletlen és agresszív a kisfiú miért kell velük találkozni? Hogy így elfajuljon a dolog, hogy bántja a másfél éves kislány a kissrácot meg meg kell ütni? Ha eddig nem nevelte meg az anyja ezután sem fogja szerintem. :/
2012. ápr. 23. 16:00
 30/63 anonim ***** válasza:
kislányt*
2012. ápr. 23. 16:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!