Most akkor én egy sz@r ember vagyok?
Unolatesóm kisfia 4 éves az én lányom másfél.Már többszö is bántotta a lányomat:(Eddig szépen elmagyaráztam neki,hogy nem szabad,mert ő sokkal kisebb.Azt tudni kell,hogy az anyja és a nagymamája sz@rik a nevelésre,a kisfiúnak mindent szabad.Ma betelt a pohár nálam ,mert egy pilanatra kettesben maradt a lányom és a kisfiú.A fiú kinyitotta a fiókot és odazárta a lányom kezét,és mikor mentem be hozzájuk,még szándékosan tolta rá a lányom odazárt kezére a fiókot.Én megfogtam elhoztam onnan a lányomat,de rácsaptam a fiú kezére egy kicsit,ogy ilyet nem szabad csinálni!(a szép szó már nem ér neki semmi)
Erre a nagymama majdnem megölt.hogy mit képzelek magamról,mert hát biztos nem direkt csukta be a kezét,meg hogy gyerekek csak játszanak.Jelzem a lányomnak be van lilulva a kézfeje,annyira odazárta neki a fiu.
Ti hogy reagáltatok volna ebben a helyzetben?Tényleg én vagyok a sz@r?
"ütöm, verem, rácsapok"
hát ezt meg hol olvastad?
Én igenis rácsapnék a kezére egy olyan gyereknek, aki szántszándékkal bántja a kisebbet.
22-es!
Nagyon jól tudod, mekkora hülyeséget írtál (oda is írtad, hogy lehet lepontozni), akkor meg miért írtál ide?
De a kérdezőt is meg lehet érteni. Valszeg már esetleg hetek, hónapok óta gyűlik benne a feszkó, és nem tudott máshogy reagálni.
Majd máskor nem csinál több ilyet, de te sem tudnád szerintem hirtelen abban a helyzetben mit cselekednél. Az embernek el tud borulni az agya egy pillanatra...pláne, ha a gyerekéről van szó.
Igen odaírtam azt is, hogy pontozzatok le, mert tudtam, hogy ez lesz. Itt olyanok írogatnak akik szerint bármit meglehet tenni a "nem saját" gyerekükkel. Akár még rájuk is lehet, csapni, vagy akármit...
Az anyja feladata lenne megnevelni a srácot. De ha még felnőttektől is azt látja, hogy nem szavakkal oldja meg a gondot, vagy nem elmagyarázza, hogy ezt miért nem szabad, hanem rásóznak egyet miért legyen különb? Négyévesről volt szó, nem 40-ről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!