Most akkor én egy sz@r ember vagyok?
Unolatesóm kisfia 4 éves az én lányom másfél.Már többszö is bántotta a lányomat:(Eddig szépen elmagyaráztam neki,hogy nem szabad,mert ő sokkal kisebb.Azt tudni kell,hogy az anyja és a nagymamája sz@rik a nevelésre,a kisfiúnak mindent szabad.Ma betelt a pohár nálam ,mert egy pilanatra kettesben maradt a lányom és a kisfiú.A fiú kinyitotta a fiókot és odazárta a lányom kezét,és mikor mentem be hozzájuk,még szándékosan tolta rá a lányom odazárt kezére a fiókot.Én megfogtam elhoztam onnan a lányomat,de rácsaptam a fiú kezére egy kicsit,ogy ilyet nem szabad csinálni!(a szép szó már nem ér neki semmi)
Erre a nagymama majdnem megölt.hogy mit képzelek magamról,mert hát biztos nem direkt csukta be a kezét,meg hogy gyerekek csak játszanak.Jelzem a lányomnak be van lilulva a kézfeje,annyira odazárta neki a fiu.
Ti hogy reagáltatok volna ebben a helyzetben?Tényleg én vagyok a sz@r?
Nos, a bátyám gyerekei nem az enyémek. Néha kicsit rosszak, de ha rászólok az épp rosszalkodóra, azonnal szót fogad! (Mamának, papának nem!!!) Hogy miért? Mert egyetlen egyszer meglegyintettem a popsiját az egyiknek, úgy, hogy a többiek látták, és mondtam, hogy tudok nagyobbat is. Sajnos nem mindig azért nem fogadnak szót, mert rosszak, van, hogy csak a játék heve miatt, de ez mindegy is. Egy ilyen legyintéstől, vagy kis kézre csapástól semmi baja nem lesz a gyerkőcnek, de azért legközelebb biztosan meggondolja. Bírom ezt a gyereket nem ütünk meg nevelést, én sem mondom, hogy üssük ész nélkül a gyereket, de van, hogy nincs más megoldás, legjobban ilyenkor nem az ütés fáj nekik, hanem az, hogy rájönnek, nem lehet rosszalkodni büntetés nélkül.
Elhiszem, hogy nagyon mérges lettél, ne hibáztasd magad!! :-) Ha te ott leszel, nem fog még egyszer ilyet csinálni, ezt biztosan megjegyezte!! :-)
Szerintem meg sz@r ember vagy, és ha én lettem volna annak a 4 éves kisfiúnak az anyukája, akkor tuti vissza is adtam volna azt a kézre csapást Neked egy pofon formájában.
Kedves Anyatársaim! Most abba gondoljatok bele ,hogy mi tetettek volna, ha a kisfiú szülei, mamája helyében vagytok?! Akkor már nem mondanátok ilyen nagy hévvel, hogy igen, üssed csak meg a gyerekemet!
Én sosem hagyom a gyerkemnek, hogy akár otthon akár máshol rosszalkodjon, nemhogy verekedjen!!!
46-os jónagy hülyeséget írt! Anyuka pofozza fel a kislány anyukáját? Azért mert az ő neveletlen gyereke bántotta a kislányát, és ezért még ők bűnhődjenek? Nemtudom hol élsz te- bocs!
Nemrég nálunk volt a fiam szülinapi bulija, és 2-3gyerek itt is olyat leművelt, amit a saját gyerekeimnek én nem engedek meg- Pl: bőrülőgarnitúrán észnélkül ugrálni 5-6évesen! Persze a szülők ott álltak mellettük és röhögtek ratjuk, én meg jól leszidtam a fiukat és szóltam a szüleinek, hogy ez itt nálunk tilos!! Menjenek ugrálóvárba ha örjöngeni akarnak. Utána már figyeltek!
Tisztában vagyok vele, hogy egy-egy ilyen szülinapi bulin van pár gyerek- egymással jól eljátszanak és néha kicsit "elszabadul" a pokol. De azért akkor is van egy-két szabály amit be kell tartani.
Szóval a kérdező nem szar azért mert megvédi a gyerekét. És vannak olyan gyerekek akinél a szépszómár nem hat. Sajnos!
46-os válaszoló!
Ha az én gyerekem bántotta volna a kisfiút,biztosan nem hagytam volna.Sőt próbálom úgy nevelni a lányomat,hogy idáig soha ne fajuljon a dolog,hogy a szép szó már nem ér semmit!
Azért kíváncsi lennék,hogy ha a te gyerekedet(már ha van)bántanák te mit csinálnál?Mosolyogva néznéd,vagy max szólnál,hogy ejnye-bejnye?
Szegény lányomnak még most is látszik a kezén a fiók nyoma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!