Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor én egy sz@r ember...

Most akkor én egy sz@r ember vagyok?

Figyelt kérdés

Unolatesóm kisfia 4 éves az én lányom másfél.Már többszö is bántotta a lányomat:(Eddig szépen elmagyaráztam neki,hogy nem szabad,mert ő sokkal kisebb.Azt tudni kell,hogy az anyja és a nagymamája sz@rik a nevelésre,a kisfiúnak mindent szabad.Ma betelt a pohár nálam ,mert egy pilanatra kettesben maradt a lányom és a kisfiú.A fiú kinyitotta a fiókot és odazárta a lányom kezét,és mikor mentem be hozzájuk,még szándékosan tolta rá a lányom odazárt kezére a fiókot.Én megfogtam elhoztam onnan a lányomat,de rácsaptam a fiú kezére egy kicsit,ogy ilyet nem szabad csinálni!(a szép szó már nem ér neki semmi)

Erre a nagymama majdnem megölt.hogy mit képzelek magamról,mert hát biztos nem direkt csukta be a kezét,meg hogy gyerekek csak játszanak.Jelzem a lányomnak be van lilulva a kézfeje,annyira odazárta neki a fiu.

Ti hogy reagáltatok volna ebben a helyzetben?Tényleg én vagyok a sz@r?

2012. ápr. 23. 14:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
46%
Elég undorító, utolsó, hogy te megjósolod, hogy mások gyerekei milyen züllött alkoholisták lesznek 13 éves korukban, csak mert le mertem írni hogy más gyerekét nem ütném meg egy ilyen esetben, hanem a sajátommal foglalkoznék, majd a fiú anyjával elbeszélgetnék, hogy ez így nagyon nem helyénvaló. Képzeld, nem az a típus vagyok, aki egy ejnye-bejnyével elintézi az ilyesmit, sőt igyekszem úgy nevelni a gyerekemet, hogy ne bámtson másokat szántszándékkal. Légyszíves ne bíráljál engem ismeretlenül, mert nem ugyanazokat a nézeteket valljuk. Köszönöm. Egy szóval sem bántottam a kérdezőt, leírtam, hogy én mit tettem volna. (Ez volt a kérdés.)
2012. ápr. 23. 16:42
 42/63 anonim ***** válasza:
40%
Az agresszió sosem megoldás, saját gyerekemet sem ütöm meg nemhogy másét.ha tudom hogy a másik gyerek ilyen akkor nem hagyom ott a gyerekem vele egy percre sem.
2012. ápr. 23. 17:06
 43/63 sumergo ***** válasza:
29%

Nos, a bátyám gyerekei nem az enyémek. Néha kicsit rosszak, de ha rászólok az épp rosszalkodóra, azonnal szót fogad! (Mamának, papának nem!!!) Hogy miért? Mert egyetlen egyszer meglegyintettem a popsiját az egyiknek, úgy, hogy a többiek látták, és mondtam, hogy tudok nagyobbat is. Sajnos nem mindig azért nem fogadnak szót, mert rosszak, van, hogy csak a játék heve miatt, de ez mindegy is. Egy ilyen legyintéstől, vagy kis kézre csapástól semmi baja nem lesz a gyerkőcnek, de azért legközelebb biztosan meggondolja. Bírom ezt a gyereket nem ütünk meg nevelést, én sem mondom, hogy üssük ész nélkül a gyereket, de van, hogy nincs más megoldás, legjobban ilyenkor nem az ütés fáj nekik, hanem az, hogy rájönnek, nem lehet rosszalkodni büntetés nélkül.

Elhiszem, hogy nagyon mérges lettél, ne hibáztasd magad!! :-) Ha te ott leszel, nem fog még egyszer ilyet csinálni, ezt biztosan megjegyezte!! :-)

2012. ápr. 23. 18:02
 44/63 anonim ***** válasza:
42%
Nem vagy szar ember, szerintem nagyon is igazad van. Én is rácsaptam volna a kezére. Vagy ha másé a gyerek, akkor az én gyerekem hunyászkodjon meg, és hagyjam, hogy bántsa???????? (Pláne a saját otthonában?) Bizony, másnak a gyerekére (barátnők) is rá szoktam szólni, ha olyat csinál a gyerekük, ők is az enyémre, ha ő csinál olyat, nem hagyjuk ütésig fajulni a dolgot, de ha arra kerülne a sor, nem riadnék vissza (bár az anyja lerendezné helyettem) Egy 4 éves gyerek pedig elég nagy már ahhoz, hogy megértse, hogy nem bántjuk a kisebbet... Sajnálom a gyereket, hogy ilyen anyja/nagyanyja van... Mert végül is nem a gyerek hibája, így nevelték, de akkor is meg kell tanulni, így vagy úgy...
2012. ápr. 23. 18:56
 45/63 anonim ***** válasza:
22%
Nem vagy szar ember,nekem is eldurrant volna az agyam.
2012. ápr. 23. 20:15
 46/63 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem meg sz@r ember vagy, és ha én lettem volna annak a 4 éves kisfiúnak az anyukája, akkor tuti vissza is adtam volna azt a kézre csapást Neked egy pofon formájában.

Kedves Anyatársaim! Most abba gondoljatok bele ,hogy mi tetettek volna, ha a kisfiú szülei, mamája helyében vagytok?! Akkor már nem mondanátok ilyen nagy hévvel, hogy igen, üssed csak meg a gyerekemet!

2012. ápr. 23. 20:45
 47/63 anonim ***** válasza:
67%
Ha a kisfiú szülei helyében lennék,égne a képemről a bőr,hogy nem neveltem meg rendesen a gyerekem,és bántott egy kisgyereket,és adnék neki még egyet.És bocsánatot kérnék az anyukától,hogy egy neveletlen,rosszindulatú kölyköm van,akit nem vagyok képes megnevelni.
2012. ápr. 23. 20:50
 48/63 anonim ***** válasza:
63%
Osztom az utolsó véleményét!
2012. ápr. 23. 21:31
 49/63 anonim ***** válasza:
62%

Én sosem hagyom a gyerkemnek, hogy akár otthon akár máshol rosszalkodjon, nemhogy verekedjen!!!

46-os jónagy hülyeséget írt! Anyuka pofozza fel a kislány anyukáját? Azért mert az ő neveletlen gyereke bántotta a kislányát, és ezért még ők bűnhődjenek? Nemtudom hol élsz te- bocs!

Nemrég nálunk volt a fiam szülinapi bulija, és 2-3gyerek itt is olyat leművelt, amit a saját gyerekeimnek én nem engedek meg- Pl: bőrülőgarnitúrán észnélkül ugrálni 5-6évesen! Persze a szülők ott álltak mellettük és röhögtek ratjuk, én meg jól leszidtam a fiukat és szóltam a szüleinek, hogy ez itt nálunk tilos!! Menjenek ugrálóvárba ha örjöngeni akarnak. Utána már figyeltek!

Tisztában vagyok vele, hogy egy-egy ilyen szülinapi bulin van pár gyerek- egymással jól eljátszanak és néha kicsit "elszabadul" a pokol. De azért akkor is van egy-két szabály amit be kell tartani.

Szóval a kérdező nem szar azért mert megvédi a gyerekét. És vannak olyan gyerekek akinél a szépszómár nem hat. Sajnos!

2012. ápr. 23. 21:46
 50/63 A kérdező kommentje:

46-os válaszoló!

Ha az én gyerekem bántotta volna a kisfiút,biztosan nem hagytam volna.Sőt próbálom úgy nevelni a lányomat,hogy idáig soha ne fajuljon a dolog,hogy a szép szó már nem ér semmit!

Azért kíváncsi lennék,hogy ha a te gyerekedet(már ha van)bántanák te mit csinálnál?Mosolyogva néznéd,vagy max szólnál,hogy ejnye-bejnye?

Szegény lányomnak még most is látszik a kezén a fiók nyoma!

2012. ápr. 23. 21:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!