Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Terhes vagyok,10 hós a lányom...

Terhes vagyok,10 hós a lányom megtartanátok a babát?

Figyelt kérdés
Amint már írtam 10 hós a lányom de megfogant a kistesó, nem tudom mitévőek legyünk, az anyagi hejzetünk, pont kijövünk a pénzből, van egy kis megtakarítűsunk is még a lányom születése elött félre tudtuk tenni, de nem hiszem hogy most tanácsos lenne megszülnöm a kicsit főleg hogy midnennek megy fel az ára és a szülés sem olcsó meg persze a pelus a gyogyszerek ugye nem kell fojtatnom, nem azt szeretném hogy ti mondjátok meg csak hogy ti mit tennétek a helyemben. ja és bocsi az esetleges helyesírási hibákért elég feszült vagyok mostanság a pici miatt....amit sajnos a lányom is megérez

2012. ápr. 23. 14:35
1 2 3 4 5 6
 51/54 Orsi_ ***** válasza:

Úgy örülök Nektek! Együtt izgultam végig a kommenteket és a válaszaidat.

Elképesztően jó hallani, hogy vállaljátok a kicsit!

Orsi

2012. ápr. 25. 21:43
 52/54 meggyboris válasza:
Nagyon örülök, hogy a baba mellett döntöttetek! Még egy dolog eszembe jutott, ami nekünk sokat segített: családi adókedvezmény (2 gyermekkel gyakorlatilag nem kell adót fizetnem...)
2012. ápr. 25. 21:47
 53/54 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat :) a családi adókedvezménynek utána nézek, és még mindig a föld felett lebegek és szerintem ennek a boldogságnak köszönhetően, tegnap elindult a lányunk :) pont a mai napon 10 hónapos és tegnap az ő kicsi szobájából egyedül kijött hozzán a konyhába a játékokat otthagyta és egyszerűen annyira boldog vagyok most emiatt is :D Mindenkinek gyönyörű szép madárcsipergéses szép napot kívánok
2012. ápr. 26. 07:56
 54/54 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2014. dec. 4. 21:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!