Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Terhes vagyok,10 hós a lányom...

Terhes vagyok,10 hós a lányom megtartanátok a babát?

Figyelt kérdés
Amint már írtam 10 hós a lányom de megfogant a kistesó, nem tudom mitévőek legyünk, az anyagi hejzetünk, pont kijövünk a pénzből, van egy kis megtakarítűsunk is még a lányom születése elött félre tudtuk tenni, de nem hiszem hogy most tanácsos lenne megszülnöm a kicsit főleg hogy midnennek megy fel az ára és a szülés sem olcsó meg persze a pelus a gyogyszerek ugye nem kell fojtatnom, nem azt szeretném hogy ti mondjátok meg csak hogy ti mit tennétek a helyemben. ja és bocsi az esetleges helyesírási hibákért elég feszült vagyok mostanság a pici miatt....amit sajnos a lányom is megérez

2012. ápr. 23. 14:35
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
Remek:) átszámoltuk még egy szer kérszer sokszor beszéltünk a rokonokkal barátokkal van egy ismerősöm akinek a fia anyi idő mint a lányom és nek is jön a baba ha fordított lesz a nemek aránya akkor cserélünk cuccokat,a rokonok azt mondják hogy megveszik a pelenkát tisztálkodási szereket amit már el is kezdtek vásárolni, az orvos aki a férjemmel nemrég ismerkedett meg azt mndja hogy a szülést a magánklinikáján elvállaja és még egy balcsis nyaralásra is a vendégei vagyunk úgy látom fordult a kocka és midnen jónak igérkezik, a kaját anyósék adják minden nap eddig is adott de ezek után fognak még adni az orvos azt mondta hogy a 10. héten járok és előre láthatólag fiu lesz a trónörökös de ez még egyéltalán nem biztos, remélem minden jól fog elsülni, köszönöm a válaszokat és most épp a felhők felett jároka férjemmel együtt :) bent szeretne majd lenni a szülésnél és el szeretni vágni a köldökzsinórt, nagyon boldog vagyok és bár kilátástalan volt a helyzet most úgy néz ki hogy minden sikerülni fog :)ja és ruhákat vesz a sógornőm
2012. ápr. 25. 11:22
 42/54 anonim ***** válasza:

Gratulálok szívből!

Egy korábbi válaszoló...:)

2012. ápr. 25. 11:34
 43/54 Elvi86 ***** válasza:

Éljen! :)

Veled örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biztos nagyon aranyos gyerek lesz!

2012. ápr. 25. 12:18
 44/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek is :) nagyon boldog vagyok a lányom azóta nyugot és én is :) nagyon nagyon boldog vagyok és a fellegekben járunk én is és a férjem is
2012. ápr. 25. 12:56
 45/54 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én eddig csak figyeltem a hozzászólásokat, és a történet menetét,de most nagyon örülök, hogy jóra fordul minden az életetekben és megtartjátok a babát!! Még a szemem is könnybe lábadt a kommented olvasása közben.

Nekünk 2 fiunk van és tervezzük a 3. babát.

Minden jót nektek:)

2012. ápr. 25. 13:48
 46/54 anonim ***** válasza:
Ma reggel írtam neked, hogy gondoljátok át mégis, és íme, így tettétek! Olyan jó olvasni a legutóbbi kommented, látod, kitágult a világ, elhárult a beszűkültség, ami az abortusz felé üldözött, nagyon rendes emberek vesznek titeket körül! Isten óvjon titeket, vigyázzon a pici kis életkére, sok erőt a várandóssághoz!
2012. ápr. 25. 14:02
 47/54 anonim ***** válasza:

Szia! El sem tudod képzelni,hogy örülök pedig nem is ismerlek!Sok boldogságot,és jó egészséget Kívánok Nektek! Drukkoltam,hogy így döntsetek!

Minden jót!

(tegnapelőtt 15:08 válaszoló)

2012. ápr. 25. 14:17
 48/54 anonim ***** válasza:
gratulálok!!
2012. ápr. 25. 14:40
 49/54 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat :) kellemes napot midnekinek én még mindig a föld felett járok 2000 méterrel :D
2012. ápr. 25. 14:40
 50/54 anonim válasza:

Én is nagyon boldog vagyok, hogy így döntöttetek és továbbra is gondolok mindannyiótokra!

:)

2012. ápr. 25. 20:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!