Van valaki, akin NAGYON kis kor külömbségel lett terhes a másodikkal, úgy, hogy nem tervezték és nem is akarták?
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 11:57
1/13 A kérdező kommentje:
De végül megtartottátok?
2012. márc. 29. 11:58
2/13 anonim válasza:
Itt olvastam nem rég egy 6 hét különbséget. Tehát a szülés után 6. héttel terhes lett az anyuka.
Nem tudom megmaradt-e..
És volt egy 4. hetes is még régebben. Ott megtartották és kiderült, hogy a baba súlyos károsodásokkal jönne a világra.
Végül nem tudom, hogy így is megmaradt-e a baba vagy végül elvetették.
3/13 anonim válasza:
Nekem ismerős körben a legkorább is csak 4 hónap, nem születéskor, később lett halálos beteg.
4/13 anonim válasza:
Én is ismerek egy családot. Az első fiú januárban született, a második fiú ugyanabban az évben decemberben. Mindkettő egészséges, és olyan egyformák, mintha ikrek lennének.
5/13 anonim válasza:
2 olyan családot is ismerek, ahol pont egy év van a 2 tesó között.
6/13 anonim válasza:
Férjem és bátyja között pontosan 1 év van. Mindketten egészségesek. Már felnőttek, de viszont a mai napig érződik a hozzáállásukon, hogy a második "baleset" volt.
7/13 anonim válasza:
Az egyik barátnőm és a tesója vannak így. A szüleik 17 évesek voltak, első alkalomra gól :) Megszületett a baba, majd nem sokkal utána megint becsúszott egy :) Így a két csaj között 11 hónap van. Ők is felnőttek már, és teljesen egészségesek.
8/13 anonim válasza:
igen,meg,11 hó,egészségesek mindketten,
9/13 anonim válasza:
Régebbi: anyukám és húga között alig 1 év van
Frissebb: barátnőm fiai között 1 év 1,5 hónap van
10/13 anonim válasza:
Nálam a két kicsi között 10,5 hónap. Nagyon aggódtam a pici miatt. Megtartottuk. Persze. Imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!