Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akikkel egy szobában alszik a...

Akikkel egy szobában alszik a baba, van valami fény éjszakánként?

Figyelt kérdés
Nekünk egy kislámpa ég egész éjjel.Ha sír vagy csak szusszan egyet a baba már nyílik a szemem és látom is őt:)3hetes amúgy.Lehet, hogy elég lenne valami gyengébb éjszakai fény?Nálatok, hogy van?

2012. ápr. 18. 13:34
1 2 3
 21/24 sumergo ***** válasza:
Nincs éjszakai fény, nem is igazán értem miért kellene. Ha alszunk, nem nézegetünk! Ha felkel a lányom, felkapcsolom az éjjeli lámpát, az bőven elég. Teljesen felesleges, és egyáltalán nem környezetbarát egész éjjel világítani.
2012. ápr. 18. 16:39
 22/24 A kérdező kommentje:

Elég vegyes válaszokat kaptam :) lámpa mellet és ellen szavazók!Én sem tartom túl jó megoldásnak amúgy ezt a "lámpa égjen" dolgot, de nem bírok sötétbe lenni éjjel mióta megvan a lányom.

Köszönöm a válaszokat:)

2012. ápr. 18. 19:19
 23/24 anonim ***** válasza:

6. válaszoló vagyok

Kicsit beleástam magam a témába, és igaza volt a teljes sötétes válaszolónak (bár a Jézusomozást most is túlzásnak érzem, de én is ilyen vehemensen természet vagyok, szóval nem rosszból írtam :D). Tegnap beszéltem egy barátommal, akinek főápoló az édesanyja, és ő mondta, hogy sajnos a külső fény sem a legjobb az alvás szempontjából (a nagyvárosokban jóval több az alvászavaros gyerek és felnőtt, amibe az elektroszmog is belejátszik), ha valaki fényt akar a gyerekszobába, akkor inkább a szoba elé tegyen valami halvány fényforrást (a LED-es a legjobb)vagy a sólámpát javasolta még.

Azt mondta, hogy néhány hónaptól nincs baj, de tényleg nem szerencsés, ha még a kisiskolás is lámpánál alszik.

Szóval az éjjeli lámpákat nem ajánlja, de pl. a konnektorba dughatós éjjeli fény, ami nem a gyerek fejénél vagy az ágy közelében van, az nem okoz akkora gondot.

2012. ápr. 19. 13:42
 24/24 anonim ***** válasza:

11-es vagyok!

Hát én is ezt irtam, hogy kis ledes éjjeli fény,mégis lepontoztak. :)

A másik gyerkőcök mikor picik voltak sötétben aludtak és mégis most akarnak éjjeli fényt.

Én is sötétben aludtam és mégis nagyobb iskolás koromra kellett a kislámpa éjjelre. Semmi köze az egyiknek a másikhoz. Örüljön az, akinek a gyerekének nem kell.

2012. ápr. 20. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!