60 fokon Persil sensitive-vel nem jön ki se a répa, alma se az aranyfolt a popsi körül :)
Pedig nagyon jó a mosógép is. Magasabb fokon mossak, vagy váltsak mosóport? Ti hogy mostok?
2012. ápr. 18. 11:05
1/9 anonim válasza:
Amit nem sajnálsz azt fehérítővel. Nekem az előkékből nem jött ki sehogy csakis a fehérítővel. A ruhákat mosószappanal bedörzsölöm, kézzel kimosom, aztán mehet a mosógépbe.
2012. ápr. 18. 11:07
2/9 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha először gépbe teszem és magas hőfokon mosom tuti foltot hagy. Én mindig áztatom előtte LANGYOS vízben, mosószappannal dörzsölöm, és csak azután mosom, de a mosógépbe is reszelek mosószappant, vagy Vanish-t. Általában beválik.
2012. ápr. 18. 11:16
3/9 anonim válasza:
Nekem a Vanis mosószappan szinte mindent kivett.(De csak az, másfajtát is próbáltam de nem volt olyan jó) Megnedvesítettem a ruhát, bedörzsöltem, úgy tettem a mosógépbe.
2012. ápr. 18. 11:16
4/9 anonim válasza:
Én mosás előtt be szoktam az ilyen ruhákat áztatni és babaszappannal átdörgölöm a foltokat.
Egy ideig csináltam folttisztítóval, de a szappannal ugyanazt a hatást érem el és kevésbé kezdi ki a kezemet és olcsóbb is.:)
Egyébként én is Persil sensitive-et használok és 60 fokon mosom az ilyen ruhákat a hosszabb programon.
Nyáron még esetleg rövid időre, szemben a nappal, ha kirakod a szárítóra, akkor a nap is kiszívja a foltot. Csak nem olyan sokáig, mert akkor a színt is kiviszi.
2012. ápr. 18. 11:18
5/9 anonim válasza:
Szinten langyos vizbe aztatva mososzappannal azonnal atdorgolom es igy meg sosem maradt semmi foltos. A caola mososzappan is nagyon jo vagy a dm-es gallszappan.
2012. ápr. 18. 11:26
6/9 anonim válasza:
van, amit a mosószappan szed ki, van, amit a fújkálós domol oxi spray.
a csirkepörkölt szaftját pedig csak a napon szárítás.
ha folt van, rögtön áztasd be, úgy jobbak az esélyeid :D
2012. ápr. 18. 11:30
7/9 anonim válasza:
Ami nekem nagyon bejött (itt adta az ötletet egyik anyuka): Öntök a foltra rögtön Ariel folttisztítót (lehet hogy a Vanish vagy bármelyik másik is beválik, azokat nem próbáltam) és megy a szennyestartóba, aztán az aktuális adaggal a mosógépbe... nekem bejött. :) Semmi sikamika, semmi áztatás, gyors, egyszerű és hatékony módszer.
2012. ápr. 18. 11:32
8/9 anonim válasza:
Én vanis szappannal szoktam átdörzsölni és nagyon bevált.
2012. ápr. 18. 12:18
9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm! Tehát a Vanish ereje a tisztább ruha titka! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!