Tanácstalan vagyok, hisz nekünk sem volt annak idején, sőt a családból senkinek, még aki pár éve szült, nekik sem, és minden rendben volt. Persze ha valaki nem teljesen egészséges babát szül (légzésproblémákra gondolok, asztma, allergia stb.) oda persze, egyértelmű. De ha egészséges? Mit gondoltok?
A 19-es válaszoló tökéletesen megfogalmazott mindent!!!! Pont ugyanez járt most a fejemben, hogy a sok nagyszájú, aki szerint felesleges a légzésfigyelő, vajon mit mondana akkor, ha egy ilyen tanácsuk után tragédia következne. Lóbálná a kezét, hogy ja boccs..Nálunk nem történt semmi???
15-ös szégyellhetné magát, ocsmány és gusztustalan volt ez a hozzászólása.
Üdv:
(Aki belinkelte a kérdést)
2012. ápr. 17. 11:23
22/42 anonim válasza:
A 15-ös tényleg szégyellheti magát!!!!! Rosszul vagyok az ilyen emberektől. lehet megint csendben lepontozni...
2012. ápr. 17. 11:24
23/42 anonim válasza:
Hogy miért kell lepontozni, azt nem tudom ...
Én nem lettem volna nyugodt, ha a 2 hónapos, hason alvó babám alatt nem lett volna légzésfigyelő.
(Mielőtt bárki nekem jönne, hogy miért aludt hason, hát azért, mert így legalább 1-1 órát tudtunk pihenni éjszakánként ... Viszont légzésfigyelő nélkül meg nem mertem volna eljönni se a kiságya mellől ...)
Én személy szerint áldom a nevét annak, aki kitalálta ezt a szerkentyűt.
2012. ápr. 17. 11:28
24/42 anonim válasza:
Ha nem lett volna koraszülött a babám nem vettem volna légzésfigyelőt, bevallom én is úgy gondoltam, hogy felesleges egy időre született, egészséges gyereknél. Az első gyereknél nem használtuk, akkor most minek? De máshogy alakultak a dolgok, a második baba előbb jött, a tüdejével is voltak gondok, így a születése után gondolkodás nélkül megvettem a légzésfigyelőt. Bár a 13 hónap alatt egyszer sem jelzett be egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem, mert engem megnyugtatott. Nem tartom felelőtlennek azt, aki nem használja, de szerintem az sem túl parás, aki áldoz rá. Emiatt felesleges egymást lepontozni, mert lehet, hogy aki most feleslegesnek tartja, az esetleg később meggondolja magát (ahogy én is tettem!).
2012. ápr. 17. 11:32
25/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azthiszem akkor lesz egy. Sosem bocsájtanám meg magamnak ha történne valami...
Olyanról hallottatok, hogy nem riasztott, pedig nem vett levegőt a baba?
2012. ápr. 17. 11:36
26/42 anonim válasza:
Ilyenről még sosem olvastam, persze ez nem jelenti azt, hogy nem is fordult elő.. én nem hallottam ilyet, az biztos.
2012. ápr. 17. 11:38
27/42 anonim válasza:
Én sem hallottam még ilyet. De az alap az, hogy néhány naponta tesztelni kell, azaz üres kisággyal bekapcsolni. Ezt a tájékoztató is írja.
Ha van kedved, tényleg keress rá a Snuzá-ra, az mobil.
2012. ápr. 17. 11:43
28/42 anonim válasza:
Szerintem ha ilyen előfordult volna már (légzésfigyelő mellett bölcsőhalál), akkor azt a légzésfigyelőt ellenzők már rég felhozták volna példának. Ezek a kütyük tényleg nagyon megbízhatóak, feltéve persze, ha megfelelően vannak beállítva.
2012. ápr. 17. 11:43
29/42 anonim válasza:
Ha bizonyos szempontból mindkét "tábornak" igazat adok (ellenzők és használók), akkor miért vagyok lepontozva? Ezt valaki el tudná magyarázni?
2012. ápr. 17. 12:01
30/42 anonim válasza:
Mi nem vettünk. Amikor megszületett a kislányom(egészségesen),a kórházban 2 naposan szívzörejt diagnosztizáltak nála. Rögtön szóltam a férjemnek,hogy mire hazamegyünk a kórházból,szerezzen be egyet. Mi is béreltük,sokkal nyugodtabb voltam. Sosem riasztott be tévesen és egyébként sem,pedig használt készülék. 7 hós volt a lányom,amikor kivettük alóla. Jobb az elővigyázatosság. Pedig a környező ismerősök csak arról beszéltek,h felesleges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!