Mennyire érné meg a légzésfigyelő? Mennyire szükséges?
Akkor most jön az ellenvélemény.
Egy időre született teljesen egészséges baba mellé annyra felesleges,h csak na.Barátnőmék vettek.Edig beriasztott 3* nekik.Kétszer mert merült az elem,egyszer mert a gyerek lemászott a kiságy végébe,és nem érzékelte.Eredmény,3mal több nyugtalan átalvatlan éjszaka.
Én nem vettem,a lányom csak hason szeret aludni,mégis nyugoddt éjszakáim vannak.Pedig még kókusz matracom sincs.
Persze más lenne a helyzet,ha koraszülött lenne,vagy valami légzési nehézséget fedeztek volna fel nála,akkor vettem volna.Szerintem eg picit el van túlozva ez az egész,mert ugye az ilyen szerkentyűket gyártó cégek érdeke az,h megvegyük.
De ha te úgy érzed ettől nyugodtabban alszol,akkor vedd meg.
érdemes,
ha merül az elem nem úgy riaszt, lemászni meg, később fog.
bár az én 7hetes kisfiam az ágy széléhez kúszik az érzékelő meg ugye középen van, mégse riszt tévesen.tudni kell használni.
az egészséges édesanya babájáról meg annyit, hogy nővérem az egészséges életmód példaképe lehetne, soha egy slukk cigi se/ egész életében /semmi alkohol drog, a táplálkozása is egészséges.és sajnos 2hetesen 2x beriasztott a gép, és bizony felkellett rázni a babáját.
mindenki maga dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!