Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti is imádjátok a dicsekvő,...

Ti is imádjátok a dicsekvő, túlzó anyákat?

Figyelt kérdés

Egy közösségi oldalon benne vagyok egy klubba, és van egy anyuka aki olyan dolgokat ír, hogy a hajam égnek áll!

A gyereke 7 vagy 8hetes, nem is tudom pontosan.

A legjobb: Ha mondja a gyerekének, hogy hol van a kezed, hol van a lábad akkor ő felemeli. Ha nem mutatja a másik kezét/lábát akkor megkérdezi tőle:És hol van a másik? Erre a gyereke felemeli.

Én nem emlékszem, hogy a 7-8hetes babáim ilyeneket csináltak volna ennyi idősen. Én úgy emlékszem, hogy jóval később, talán 1éves koruk körül volt.

Aztán olvastam olyat is, hogy ő úgy ébred reggelente, hogy a babája megsimogatja őt!!

Meg volt egy olyan képe, hogy a baba kezébe belerakta a csörgőt és odaírta, hogy ő már egyedül játszik. Itt még pár hetes volt.

Én olyanokat kacagok rajta : A ti pár hetes babáitok is ilyen csoda babák voltak?

Úgy látszik, hogy csak nekem vannak átlagos gyerekeim:)

Esetleg nektek is vannak hasonló sztoriaitok babás ismerősökről?

2012. márc. 27. 15:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Van ilyen ismerősöm nekem is. Ráadásul ő mindig rám licital. A lanyom és a fia között 3 hét van, a lanyom idősebb. Ő 10,5 honaposan indult el. Rá ket hétre a csaj kirakta közösségi oldalon, hogy az ő ügyes fia is elindult. Aha, csak azóta senki nem látta járni a kisfiút. Pedig naponta 10-20 képet tesz fel, meg az utolsó pelenka csererol is videót készít, de milyen erdekes, hogy azóta eltelt közel 3 hónap, és se videó, de kép nincs róla. Mindenhol csak kapaszkodva áll a kisfiú. De biztos tud járni, csak titkolja. :)
2012. márc. 27. 20:17
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Na dettó ilyen verzióban nyomja...... Ugye milyen idegesítő!!!!????
2012. márc. 27. 21:12
 13/23 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva nekem herótom van az ilyen anyukáktól :S

Sosem értettem mire jó a hazugság, nagyzolás, túlzás.

2 átlagos gyerkőc anyukája

2012. márc. 27. 22:40
 14/23 ZsZs27 ***** válasza:
Na igen, sokan vannak akik azt hiszik, hogy a véletlen direkt van. Az én lányaim 11 hósak sok vicces véletlen történik velünk. Amúgy teljesen átlagos babák. De ezekkel az esetekkel szoktam visszavágni dicsekvől anyukáknak, aztán csak röhögök, hogy sápadnak tőlük. Egyszer egy anyukától visszahallottam az egyik saját sztorimat, persze az ő babájára átírva. Biztos, hogy az enyémet vette át, mert anno beszélgettem vele (védőnőnél találkoztunk 1-2 alkalommal), az ő babája idősebb pár hónappal az enyémeknél, és akkor mikor elmeséltem neki, csak csodálkozott, de egy szóval se mondta, hogy velük is előfordult volna ilyen. Aztán múlt hónapban ismét összefutottunk, és épp azt mesélte, hogy 3 hónaposan ezt és ezt csinálta a kisfia. A jelek szerint még arra sem emlékezett, hogy tőlem hallotta. Szóval azóta méginkább fenntartásokkal hallgatom a csodagyerekekről szóló sztorikat, mert a jelek szerint az se biztos, hogy tényleg az ő babájuk csinálta.
2012. márc. 27. 23:34
 15/23 anonim ***** válasza:
És azt észrevettétek hogy mindenkinek a gyereke igazi "csibész" és "huncut" és "ördögfióka", de a más gyereke bezzeg nyugodt és csöndes? :)))) Minden anyuka azzal kezdi, hogy az ő gyereke olyan kis huncika csibész, bezzeg de jó nekem, mert az enyém csak ül a homokozóban? : )
2012. márc. 28. 14:07
 16/23 anonim ***** válasza:
A játszótéren van egy anyuka, akinek 22 hónapos a gyereke és totál el van ájulva magától, hogy az ő gyereke már milyen szépen beszél, ja és németül beszél hozzá végig. :S
2012. márc. 29. 14:37
 17/23 anonim ***** válasza:

különben tényleg így van,hogy az ember napját el tudják rontani,a hülye beszólásokkal..és azt észrevettétek,hogy ezek a nők elég alacsony IQ-val van megáldva,de mégis felnyomják a pumpát,talán mert a legjobban szerettet kincsről van szó...de hát az évek múlásával látjuk csak mennyire nem fontosak ezek a dolgok,,mikor állt fel,mikor indult el először...milyen pelenkát használtunk.stb..

és még annyit,nem tudom észrevettétek-e hogy az a gyerekkel foglalkoznak otthon,ő homokozik el nyugodtan és játszik normálisan..

2012. márc. 31. 13:07
 18/23 anonim ***** válasza:

Múltkor olvastam éppen ezen az oldalon egy anyuka írását, hogy az ő fia 7 és fél hónaposan tanult meg járni. :-))))

Jót röhögtem és inkább tovább sem olvastam, mert attól tartottam, hogy a következő mondat ez lesz: "most 1 éves és folyékonyan olvas." Idióta!

2012. márc. 31. 13:55
 19/23 anonim ***** válasza:
öö..kedves utolsó, ilyen van. Azért mindent nem kell egyből nagyzolásnak venni, csak mert a szóban forgó baba nagyon hamar tanult meg valamit. Nagyon ritka, de előfordulhat! Én 8 hónaposan tanultam meg járni anno. És a szüleim nem afféle dicsekvő túlzó szülők, mert mesélik, hogy húgom pedig egyéves elmúlt. Szóval azért mert mi magunk valamiről még nem hallottunk, nem biztos, hogy a szülő egy nagyzoló idióta....................rosszindulatúak nem legyünk már azért.
2012. márc. 31. 14:05
 20/23 anonim ***** válasza:

Kedves Anyukák!

Nem tudom, mi az oka, amiért le lettetek pontozva, részemről mindenkinek ment a zöld kéz!

Mindegyik sztori megérte az olvasást, köszönöm Nektek!

Egy 30 hetes kismama

: )

2012. márc. 31. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!