7. -es,8. -os lányok! Ti is imádjátok a kisebbeket "nyaggatni", akik veletek egy suliba járnak? (:
Van 2 5.-es "kislány" és 1 5.-es "kisfiú", úgy imádom őket hogy nagyon :D Olyan aranyosak, hogy legszivesebben összevissza puszilgatnám őket, főleg a fiút. Olyan kis édes, mindig odajön hozzám és a barátnőimhez, és beszélget velünk meg állandóan mosolyog. De amúgy olyan igazi "rosszkisfiú", de olyan cuki^^
Ti nem szeretitek így a kisebbeket Nálatok is van ilyen a suliban?
én 8.-as vagyok és 7.-esekkel vagyok jóba.:)
puszi ölelgetés.
utolsó: azért az az 1 év nem egy nagy korkülönbség.:D nekem a 7.-esek nem "kis cukik" (de azért én is elég jóba vagyok párral), de még a 6.-osok sem nagyon, az 5.-esek közül meg csak őket imádom, a többi olyan kis izééé.
amúgy elfelejtettem odaírni, 8.-os vagyok, és 14 éves.
Én nem bírom őket mert a kislányok kezdik már a "k.rvulást" vagy stréberkednek minden emberi érzelmet mellőzve, a kisfiúk meg csak beszólogatnak meg a seggedet fogdossák. Köszönöm, nem szeretem az ötödikeseket. De az utcánkban jóban vagyok a kisebbekkel, szeretem őket ölelgetni, babusgatni, kicsit a nővérüknek érezni magam:)
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!