Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Farfekvésnél hogyhogy mindenho...

Farfekvésnél hogyhogy mindenhol érzem a mozgást? Alul is néha (itt kisebbeket) meg fent a bordáim alatt folyamatosan jön-megy a baba. Nem alul kéne a rúgásokat éreznem?

Figyelt kérdés

UH-n is nézték azt mondták hogy bal fent van a feje,de ott semmi nagyobb részt nem érzek! aztán a védőnőnél bal fent volt a szívhangja aki meg erre azt mondta hogy ott a HÁTA van akkor.

Nem értem már az egészet.Azért lenne fontos, hogy esetleg be tudjam vetni ezt a simogatásos, lámpás módszert is h megforduljon végre.

Van esetleg akinek csináltak UH-t és rendesen elmondták mije hol van ilyenkor a babának?

2009. szept. 6. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? Lehet, még forog a babád. Amúgy érezheted mindenhol, hisz a kis keze, lába, könyöke, térde mindig matat valamerre...:-))
2009. szept. 6. 15:10
 2/4 A kérdező kommentje:
34 hetes.
2009. szept. 6. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:

35 hetes vagyok. Az én babám is faros, jobb oldalon van a háta, és bal oldalon érzem a mozgásokat. Néha egy nagyobb dudor kijön a köldököm mellett bal oldalon, vagy a gyomromnál, gondolom egyik a térde másik a feje lehet, illetve sokszor érzem lent is a mozgását, ezek erőteljesebb mozgások, húzogatja a lábát. És néha fent meg a kezét szoktam érezni. De néha azt is ahogy lentről felhúzza a lábát. :)

Lehet hogy a Te babádnak a lába a feje mellett van.

Sok boldogságot! :)

2009. szept. 6. 20:22
 4/4 A kérdező kommentje:

na ez a dudor kijön a köldököm mellett ez stimmel nekem is.

Még tudja fel le húzkodni a lábát a feje elé meg vissza??

Köszönöm a leírást, nagyon kedves tőled :)

2009. szept. 7. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!