Farfekvésnél hogyhogy mindenhol érzem a mozgást? Alul is néha (itt kisebbeket) meg fent a bordáim alatt folyamatosan jön-megy a baba. Nem alul kéne a rúgásokat éreznem?
UH-n is nézték azt mondták hogy bal fent van a feje,de ott semmi nagyobb részt nem érzek! aztán a védőnőnél bal fent volt a szívhangja aki meg erre azt mondta hogy ott a HÁTA van akkor.
Nem értem már az egészet.Azért lenne fontos, hogy esetleg be tudjam vetni ezt a simogatásos, lámpás módszert is h megforduljon végre.
Van esetleg akinek csináltak UH-t és rendesen elmondták mije hol van ilyenkor a babának?
35 hetes vagyok. Az én babám is faros, jobb oldalon van a háta, és bal oldalon érzem a mozgásokat. Néha egy nagyobb dudor kijön a köldököm mellett bal oldalon, vagy a gyomromnál, gondolom egyik a térde másik a feje lehet, illetve sokszor érzem lent is a mozgását, ezek erőteljesebb mozgások, húzogatja a lábát. És néha fent meg a kezét szoktam érezni. De néha azt is ahogy lentről felhúzza a lábát. :)
Lehet hogy a Te babádnak a lába a feje mellett van.
Sok boldogságot! :)
na ez a dudor kijön a köldököm mellett ez stimmel nekem is.
Még tudja fel le húzkodni a lábát a feje elé meg vissza??
Köszönöm a leírást, nagyon kedves tőled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!