7. -es,8. -os lányok! Ti is imádjátok a kisebbeket "nyaggatni", akik veletek egy suliba járnak? (:
Van 2 5.-es "kislány" és 1 5.-es "kisfiú", úgy imádom őket hogy nagyon :D Olyan aranyosak, hogy legszivesebben összevissza puszilgatnám őket, főleg a fiút. Olyan kis édes, mindig odajön hozzám és a barátnőimhez, és beszélget velünk meg állandóan mosolyog. De amúgy olyan igazi "rosszkisfiú", de olyan cuki^^
Ti nem szeretitek így a kisebbeket Nálatok is van ilyen a suliban?
Utolsó előtti: Nekem is fura, hogy olyan kicsik, én mindig azon gondolkozok, hogy szerintem mi nagyobbak voltunk. :D
Utolsó: Nálunk ők nem merik megfogni az idősebb lányok seggét, vagyis eddig még nem csinálták. :D
én pár 7.est meg pár osztálytárst csesztetek...
de amúgy jóaz =D
Ilyen fáradt kérdéseket xD
Szerintem az , hogy találkozik két bnő. és elkezdik ölelgetni meg csókolgatni egymást eléggé leszb1kus kinézete van .
tipikus kényes kérdés .
mondjuk nem lány vagyok , de nem szeretem a kissebeket nyaggatni .
13/F
Gondolom nem fog tetszeni a válaszom, de nem probléma
ui.:imádni csak Istent lehet . ezzel bűnt követtél el
Nekem osztálytársam van akit nyaggat egy egyévvel idősebb csaj. az osztálytársam fiú. Asszem tetszik is neki a csaj. És kicsit idegesítő mert a csaj meg csak azért lóg vele hogy menőzzön, milyen sok barátja van és csak játszik a sráccal. Merthát egy csajnak nem gáz ha fiatalabb ráadásul alacsonyabb pasija van mint ő? Én átlátok az ilyeneken, és zavar ha épp valakinek a szívét készülnek összetörni, ráadásul az áldozat nem is tudja. Na mindegy tuti nem avatkozom bele. Majd megtanulja a srác h a csajok csak átverik. Szegény.
Én biztos nem játszanék senkivel így. 14/L
Éniiiis ilyen vagyok,bár a fiúk mindig elszaladtak előlem...De viszont van egy másodikos fiú,akit még akkor ismertem meg mikor elsős volt,és amikorjönnek a mi iskolánkba(1.és 2.osztály külön van)akkor mindig itt vagyok mellette..Lányokat nem nagyon szeretem,de viszont van 4 lányom :D ők harmadikosak.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!