Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 7. -es,8. -os lányok! Ti is...

7. -es,8. -os lányok! Ti is imádjátok a kisebbeket "nyaggatni", akik veletek egy suliba járnak? (:

Figyelt kérdés

Van 2 5.-es "kislány" és 1 5.-es "kisfiú", úgy imádom őket hogy nagyon :D Olyan aranyosak, hogy legszivesebben összevissza puszilgatnám őket, főleg a fiút. Olyan kis édes, mindig odajön hozzám és a barátnőimhez, és beszélget velünk meg állandóan mosolyog. De amúgy olyan igazi "rosszkisfiú", de olyan cuki^^

Ti nem szeretitek így a kisebbeket Nálatok is van ilyen a suliban?

2011. szept. 30. 20:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: Nekem is fura, hogy olyan kicsik, én mindig azon gondolkozok, hogy szerintem mi nagyobbak voltunk. :D

Utolsó: Nálunk ők nem merik megfogni az idősebb lányok seggét, vagyis eddig még nem csinálták. :D

2011. okt. 1. 14:27
 12/18 anonim ***** válasza:

én pár 7.est meg pár osztálytárst csesztetek...

de amúgy jóaz =D

2011. okt. 3. 15:01
 13/18 anonim ***** válasza:
33%
Istenem, Lőjjetek le!
2011. okt. 3. 22:22
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen fáradt kérdéseket xD

Szerintem az , hogy találkozik két bnő. és elkezdik ölelgetni meg csókolgatni egymást eléggé leszb1kus kinézete van .

tipikus kényes kérdés .

mondjuk nem lány vagyok , de nem szeretem a kissebeket nyaggatni .

13/F

Gondolom nem fog tetszeni a válaszom, de nem probléma

ui.:imádni csak Istent lehet . ezzel bűnt követtél el

2011. okt. 4. 12:17
 15/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: Jaaajjj isteeeem -.-" Nem csókolgatjuk egymást a barátnőimmel, hanem 2-2 puszi, 1 ölelés, és ennyi. Fiúként gondoltam, hogy nem szereted nyaggatni a kisebbeket, nektek ez túl b.zis... Egyébként 13-14 éves LÁNYOKhoz szóltam, de ezt le is írtam a kérdésben. (persze az nem zavar, hogy idősebb/fiatalabb LÁNYOK is válaszoltak)
2011. okt. 4. 13:19
 16/18 anonim ***** válasza:
49%
hát ez elég gáz..nem.-.-
2011. okt. 4. 17:32
 17/18 anonim ***** válasza:
49%

Nekem osztálytársam van akit nyaggat egy egyévvel idősebb csaj. az osztálytársam fiú. Asszem tetszik is neki a csaj. És kicsit idegesítő mert a csaj meg csak azért lóg vele hogy menőzzön, milyen sok barátja van és csak játszik a sráccal. Merthát egy csajnak nem gáz ha fiatalabb ráadásul alacsonyabb pasija van mint ő? Én átlátok az ilyeneken, és zavar ha épp valakinek a szívét készülnek összetörni, ráadásul az áldozat nem is tudja. Na mindegy tuti nem avatkozom bele. Majd megtanulja a srác h a csajok csak átverik. Szegény.

Én biztos nem játszanék senkivel így. 14/L

2011. okt. 4. 20:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Éniiiis ilyen vagyok,bár a fiúk mindig elszaladtak előlem...De viszont van egy másodikos fiú,akit még akkor ismertem meg mikor elsős volt,és amikorjönnek a mi iskolánkba(1.és 2.osztály külön van)akkor mindig itt vagyok mellette..Lányokat nem nagyon szeretem,de viszont van 4 lányom :D ők harmadikosak.

14/l

2011. okt. 5. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!