Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elegem van! Párom külföldön....

Elegem van! Párom külföldön. Besokalltam? Ti hogy bírjátok!

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok két gyerekkel.A kicsi 6hónapos, a nagy 10 éves.Semmi segítségem nincs.Az anyósom megsértődött a fiára és így a gyerekekell se foglalkozik.20 percre se tudom rábízni a kicsit senkire.Elmennék egy fodrászhoz vagy kozmetikushoz.Úgy érzem megőrülök itt bezárva.Egy kisgyerekes anyuka sincs a környéken.A párommal is összevesztem telefonon.Barátnőim elfoglaltak.Hasonló helyzetű anyukák Ti hogy bírjátok?

2012. márc. 26. 12:57
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
okés vettem:)
2012. márc. 28. 13:56
 32/39 anonim ***** válasza:

a "61%-nak" vagy gyereke, és külföldön él évek óta, messze a családjától...

úgyhogy jobb lenne, ha látatlanba nem ítélkeznél...

2012. márc. 28. 14:07
 33/39 A kérdező kommentje:

Kedves 61%-os ha Te évek óta külföldön élnél távol a családodtól nem írnál ilyeneket!

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!!!!!!!

2012. márc. 29. 08:24
 34/39 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy jobban tudod nálam...:D
2012. márc. 29. 08:43
 35/39 anonim ***** válasza:

Most komolyan engem mért kellett lepontozni? Mert nem külföldön dolgozik a férjem attól még ugyanaz a szitu, próbáltam tanácsot is adni (babysitter, barátok)...

nem értelek titeket?! :(

2012. márc. 29. 08:50
 36/39 A kérdező kommentje:
Én értékelem a válaszodat!!És köszönöm!!!
2012. márc. 29. 15:06
 37/39 anonim ***** válasza:
61%-os! Elhiszem, hogy külföldön dolgozol, de azt nem, hogy van családod, mert akkor nem írnál olyanokat, mint amilyeneket írsz erről a témáról!
2012. ápr. 1. 21:57
 38/39 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ígértem,hogy leírom ,hogy alakult a dolog.Mára már kezdem megszokni,hogy egyedül vagyok.Sajnos a párommal már olyan szintem megromlott a kapcsolatunk,hogy néha úgy érzem jobb ha fel se hív,mert csak vita van.Kimenni nem tudunk,mert magyar cégnél dolgozik.Talán nyáron kimegyünk,de én már azt se nagyon akarom.Nem érzem,hogy tenne valamit,hogy helyrejöjjünk.Nem sokra vágyok.Csak pl. egy hétvégi kirándulás a gyerekek nélkül.De neki eszébe se jut,hogy egy percet se vagyok gyerek nélkül.Mindig ideges.Csak a vita megy.Lassan jobb így hármasban a gyerekekkel.

Aki a pénzről írt,hogy az milyen jó.Hát nekem nem kell.A jövő hónaptól nem is akarok közös kasszán lenni.A pénzből is volt vita.Úgy éreztem számon kér mire költjük.Van annyi bevételem,hogy megleszünk a gyerekekkel.Max beszállhat a gyereke ellátásába egy kisebb összeggel.

Azért írtam le, hogy ha valaki kinti munkán gondolkozik vegye számításba,hogy ez a különélés nem mindenkinek való!!

2012. jún. 5. 21:12
 39/39 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ilyen irányba ment a dolog kettőtök közt! De most minden rossz indulat nélkül mondom, hogy ha tényleg ilyen, akkor jobb, ha most bukott ki a dolog! Most még időben vagy új élet felé nyitni! Sok sikert!!!
2012. jún. 7. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!