Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elegem van! Párom külföldön....

Elegem van! Párom külföldön. Besokalltam? Ti hogy bírjátok!

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok két gyerekkel.A kicsi 6hónapos, a nagy 10 éves.Semmi segítségem nincs.Az anyósom megsértődött a fiára és így a gyerekekell se foglalkozik.20 percre se tudom rábízni a kicsit senkire.Elmennék egy fodrászhoz vagy kozmetikushoz.Úgy érzem megőrülök itt bezárva.Egy kisgyerekes anyuka sincs a környéken.A párommal is összevesztem telefonon.Barátnőim elfoglaltak.Hasonló helyzetű anyukák Ti hogy bírjátok?

2012. márc. 26. 12:57
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
15%
#9: ha a pénz nem minden nekik, akkor miért dolgozik a fater ausztriában?
2012. márc. 26. 13:40
 12/39 A kérdező kommentje:

Már most jobb kedvem lett, hogy írtatok!Két hetente jár haza egy hétvégére.És tényleg a pénz nem minden sokan csak azt látják mennyit keres, de csak az tudja aki benne van.Azért szeretem ezt az oldalt mert mindig van olyan aki nagyon okos!

Hát neked/akinek a férje itthon dolgozik/ se lehet könnyű.Neked sincs nagymama vagy valaki segítség?

2012. márc. 26. 13:46
 13/39 anonim válasza:

10 évesen gyorsan megtanul németül, néhány hónap alatt. Pár hónap és vége a sulinak, nyárra költözzetek ki, aztán majd meglátjátok. Legfeljebb duplán jár egy évet, és addig megtanul németül, sokkal nagyobb előnye lesz később belőle, mint amennyit az egy év veszteség jelent (valójában az nem is jelent hátrányt).

Az itteni lakás számláit ki tudod a dijnet.hu-n vagy beszedési megbízással fizetni.

Ausztria nem a világ végén van, a nagyobbik apja is biztos beleegyezik.

2012. márc. 26. 13:47
 14/39 A kérdező kommentje:
A fater azért dolgozik Ausztriába ,mert itthon olyan a helyzet, hogy szart se keres úgy mint ahogy te se!Nem itt kell okoskodni el lehet innen tolni a bringát!!
2012. márc. 26. 13:49
 15/39 anonim ***** válasza:
64%

B@sszus azért hogy legyen meg minden a gyerekeknek!Te komolyan totál idióta vagy!Havi 60-80 ezerből meg lehet élni?Gondolom nem jókedvéből van kint!De ha meg lehetne élni magyarországon akkor nem lenne kint!Ha keresene vagy 250 amiből meg lehetne élni leszarná a XXXX eurót!

De te ezt ugy sem érted!Persze fontos a pénz de jobb lenne ha a családjával vacsizna és töltené az estéket nem?

2012. márc. 26. 13:49
 16/39 A kérdező kommentje:
Az évkihagyásra gondoltunk már, bár a lányom hallani se akar róla.Az apja lehet, hogy beleegyezne, mert szereti nagyon a lányát és ez a gyerek érdekét is szolgálja.De így bármikor amikor akarja viheti a lányát ha kimennénk ez nagyon megritkulna.Bár most Ő is katonaként külföldön van.Tele vagyok apákkal még sincs egy se.
2012. márc. 26. 13:52
 17/39 anonim ***** válasza:
0%

"A fater azért dolgozik Ausztriába ,mert itthon olyan a helyzet, hogy szart se keres úgy mint ahogy te se!Nem itt kell okoskodni el lehet innen tolni a bringát!!"

Akkor jöjjön haza apuka, és éljetek "bódogan"...nem tudom mi itt a gond?! akkor nincs sírás-rívás, hogy nincs együtt a család...

Csak akkor meg már írod ki a kövekezö kérdést, hogy, nincs elég pénzünk, most mi legyen, hogyan tovább?!

2012. márc. 26. 13:54
 18/39 anonim ***** válasza:
10%

Semmi gond evvel, csak meg kellene indokolni a véleményedet...

az, hogy más milyen helyzetben van, arról meg így ismeretlenként nem kellene véleményt alkotni...

szóval??!! 2 megoldás van, de egyiksem jó?! akkor, hogyisvanez? :)

2012. márc. 26. 14:01
 19/39 anonim válasza:
69%

Van itt egy okoskodó, aki azt fújja, hogy ha a pénz nem minden, akkor jöjjön haza az apa. Az üzenem neki, hogy akkor beszélhetnénk arról, hogy "nem minden a pénz", ha a normális élet és a "némi luxus" között lehetne mérlegelni. Amúgy éhenhalásról vagy lakás elvesztéséről van szó, addig a pénz nem opció.

Tipplizzél valami politikai fórumra trollkodni, te majom!

2012. márc. 26. 14:03
 20/39 A kérdező kommentje:
Basszus engem is felhúzott!!!Itt ma Magyarországon 150 ezernél nem lehet többet keresni.Vannak családok akik bevállalják azt, hogy apuka kimegy 600 ezerért.Itt nem sírás-rívásról van szó.Egyszerűen arról ,hogy hasonló helyzetű anyukák beszélgetnek.Te nem vagy hasonló helyzetű, csak irigy !
2012. márc. 26. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!