Elegem van! Párom külföldön. Besokalltam? Ti hogy bírjátok!
Szia!
Sajnos én is ebben a cipőben jártam!7 évig csináltuk ezt!Nagyon nehezen birtam!És a gyerekek is!
Mi már 6 hónapja h kiköltöztünk a páromhoz két kicsivel,mert ez a távkapcsolat hosszu távon felemészti az embert sajnos!na meg a gyerekeket is nagyon megviseli!
Hogy mit lehet tenni h jobb legyen azt nem tudom!A legjobb megoldás ha hazamenne(de akkor nincs pénz,nincs élet! :( vagy ha ti mennétek ki?Ezen nem gondolkodtatok még?
Igaz,az én férjem nem külföldön van,de elég sokat dolgozik.
Én a fodrászhoz viszem a babám, addig szopizik, vagy játszik. Úgy kapok időpontot, hogy csak mi legyünk :)
Kozmetikusnál nem voltam már vagy egy éve...de igazából nincs rá szükségem.
Akkor tornázok,amikor alszik vagy egyedül játszik
A férjeddel meg ne vitázz :) Neki is nehéz. Szkájpoljatok :)
Amikor meg alszik este a baba, meg a nagy gyereked, foglalkozz magaddal. Rakj fel egy pakolást, olvass, tévézz :)
Az én kisfiam német-magyarba jár :) és a kicsikre ragad a nyelv mint a kosz :)
De ha nem akarsz menni hát......
Az anyóssal ne foglakozz,már ti vagytok a családja nem ő ti vagytok a fontosabbak!Amugy meg az enyém is ilyen volt :)
sokszor össze is vesztünk ezen!Merre van a férjed?
Tudod utolsó elég nagy pöcccs vagy!A pénz nem minden!Te nem tudod hogy mit kell átélni az otthoniaknak és mit aki kint dolgozik!Igen mert mindenki ezt gondolja hogy mit kell sirni biztos haza visz vagy 600ezret!
Mi is ausztriában vagyunk!
Küldd el privibe az e-mail cimedet és este irok mert lassan indulok a gyerkőért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!