Akik külföldön voltak nyaralni kicsi gyerekkel, ajánlanának utat nyárra?
2éves lesz nyáron a fiúnk,elsősorban spanyol ország érdekelne,de lehet török,görög,olasz,de ezeken kivül is bármi,szivesen elolvasnám milyen volt,hol volt pontosan..stb.
Kizárólag repülővel mennénk,és all inclusive ellátással szeretnénk.Ha valaki tud ilyet,esetleg ők is hasonlóba mennek,irna?Köszönöm!
Off, és elnézést ezért, DE, hogy a fenébe lehet ember és ember között ekkora különbség?? :-) Nekem 8 hónapos a fiam, de nem hogy a nyaralásra nem merek gondolni, hanem még arra is nehezen, hogy be merjem e vinni a tescóba! :-D
Anyukák én olyan mélységesen tisztellek benneteket, de főként irigyellek, hogy azt le sem tudom írni.
tavaly mi sem mertük bevállalni a külföldi utat,de most már igen.Remélem rendben lesz minden,ez lesz az első repülős utunk nekünk is,és a kicsinek is :) Mi sokat járunk vele mindenhova,bevásárolni is jön szinte mindig velünk,megyünk plázába..stb,szerencsére elvan,imádja,csak már a babakocsiba nem marad nagyon,de ez a korral jár :)
mi júniusban szeretnénk menni nyaralni,mindenképp azelőtt még be nem tölti a 2.életévét,mert addig "ingyenes"neki,legfeljebb az illetéket kell fizetni.Párom már kinézett egyet,ő mindenképp ide szeretne menni,hát nem tudom...tetszik nekem is,csak nekem az "álmom"spanyolország,nem török.Club Konakli,5*-os,all inclusive,hármunknak mindennel együtt 280 ezer ft,tehát nagyon jó árban van,lehet ez marad.Nem ismeritek,vagy hallottatok erről a szállodáról esetleg?
1.vagyok. Mi is kezdetektől ehhez szoktattuk a gyerekeket. Ami még eszembe jutott: repülőn a felszállás közben érdemes itatni, etetni őket. Főleg a pici babákat. Gyereknek korlátlanul fel lehet vinni vizet, ha cumisüvegben, vagy csőrösben van, csak nektek kell szúrópróba szerűen megkóstolni. És egy adag játékot, hogy le tudd foglalni az úton.
Arról a hotelról nem hallottam, amit írtál, de biztosan szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!